reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Sylwia- odkąd stanęłam na wadze i stwierdziłam "nadwyżkę":shocked2:odechciało mi sie słodkości...:dry:Definitywnie.....
A wczoraj upiekłam pierwszą w życiu pizzę. Muszę powiedzieć, że wyszła całkiem dobrze. Darii smakowała bardzo....:-)

Kinga- no niestety ja też nie pomogę....nie znam się na Mozilli:no:

My już ponad tydzień temu rozstaliśmy się z "didusiem" :-) Chyba oboje byliśmy na to przygotowani, bo ani ja nie narzekam (choć wyboru dokonało za mnie choróbsko) ani Szymon "dida" nie szuka :-)

Co do słodkości to bronię się jak mogę, a jeszcze przed ciążą kiedy nie mogłam sobie z tym dać rady (musiałam zacząć dzień od słodkości) brałam raz dziennie chrom organiczny - bardzo pomogło i od tamtego czasu nie mam problemu ze słodkim nałogiem :-)

co do mozilli to ja od zrobienia systemu tez tak mam nie widze calych postow i przesowam ale wydaje mi sie ze to jakies ustawienia ktorych i ja nie potrafie zmienic

co do slodkosci hhhmmm:dry:tez porzeram zawsze cos slodkiego to zaczy co dzien co jem ale cos musi sie stac bo chce jeszcze stracic na wadze

tereska no juz koniec cycusia-naprawde myslalam ze to jest nie do osiagniecia z takim cycomaniakiem-nawet powiem ze nie bylo histerii i nawet placzu jakiegos potwornego ja w pierwszy dzien wylam jak glupia tak jakos szkoda bylo-ale powiem szczerze ze juz byl czas.teraz kacper ma wiekszy apetyt,z zasypianiem jest troszke gorzej bo........zasypia na naszym lozku godzine(choc dzis juz czas popoludniwego spania skrocil sie do 40 minut;-))
ivka chrom powiadasz?musze chyba sprobowac bo juz chlop na mnie wrzeszczy ze mu wszystko wyzeram-naprawde jak taki sep co do okruszka:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry