reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
i co na to wszystko mam odpisac:confused:

chyba tak: mozna wyrazac swoje zdanie, tylko dlaczego przy tym ranic innych? bo przeciez "wyrazenie wlasnego zdania" to nie znaczy " ja powiem co mysle, a jak ktos sie z tym poczuje to juz jego sprawa"
bo jesli wyrazamy juz swoje zdanie, to chcemy by ktos nas wysluchal tak? a jesli zaczniemy taka wypowiedz z tonem, ktory od razu na wstepie rani sluchacza to juz na wysluchanie przez niego nie mamy co liczyc. i w efekcie nie mamy do kogo tego swojego zdania powiedziec.

No i trafiłaś w sedno sprawy. Można wyrażać swoje zdanie, ale trzeba uważać, żeby kogoś nie urazić- w przeciwnym razie ton naszej wypowiedzi jest agresywny. I dlatego wzbudza takie emocje.
A ponieważ się nie widzimy i nie możemy stwierdzić z mimiki twarzy jaka intencja przyświeca autorowi, to dobrze byłoby zastanowić się nad formą wypowiedzi. Żeby nikogo nie urazić i nie pytać potem "o co Ci chodzi?"

reklama
No ja nie moge- mojemu mezowi rzucila sie do pomocy cala jego rodzina- siostra wziela Jaska na spacer, ciotka zrobila im obiad i nakarmila Malego , a kuzynostwo i ich dziewczyny wlasnie piasuje mojego Babla!!!! Tylko czemu jak ja tam jestem to wszyscy nas olewaja??/ To takie niesprawiedliwe...Zastanawiam sie czy w ogole mam wracac:-)

Felqua a może to dobrze??? moze wcześniej nie miały okazji "rozkochać się " w Twoim synku???;-)a teraz, jak już się to stanie, to z rozpędu będą się nim zajmować nawet jak wrócisz;-);-)czego Ci życzę, zawze miałabyś trochę więcej czasu dla siebie..

zmienię na chwilę temat: powiedzcie mi, czy któraś z Was używa Mozilli?
Ja tak i ostatnio coś mi się chyba w ustawieniach poprzestawiało i denerwuje mnie to. Nie widzę całych postów, muszę sobie przesuwać tym paseczkiem na dole, żeby przeczytać wszystko :-( czy da sie ustawić tak, żebym całą stronę widziała na ekranie?

Wasza BLONDI ;-)

reklama
kinga oj nie pomoge-choc tylko blondynka przefarbowana;-) ale wiesz czasem tez mi sie tak zrobi

dzis szarpnelam sie i upieklam......................CHLEB:cool2: jest hmmmmmmmmmm taki bezsmakowy jakis no ale leszy nich ten ich:cool2:dobrze ze nie kamien
wlasnie zmykam zrobic sobie kanapke

tez tak macie ze codziennie musicie jest cos slodkiego???bo ja nie przezyje normalnie i mam tak juz od ho ho ho nalog doslownie

teraz jak nie karmie to moze z mezykiem w sobote piwka sie napije:tak:tak na rozgrzewke :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry