reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
nie dziękuje - ale micha mi cię cieszy jak cholera -
- teraz administrator kamienicy może mi skoczyć - d...ek jak mam otwarte w dzień okno to nie zadzwoni do drzwi tylko zagląda przez okno i drze się czy jestem - no chory człowiek kiedyś go ochrzaniłam ale nie pomogło.... nawet człowiek nie może w majtkach rano pochodzić po domu bbbrrryyy

Witajcie, ja po dlugiej przerwie, ale niestety nie na dlugo, jestesmy po przeprowadzce juz prawie miesac, a ja jeszcze nie doszlam do ladu, poniewaz ledwo sie wprowadzilismy (12.05) a moj maz musial leciecc znow do Pakistanu, na szczescie wraca za dwa tygonie i mam nadzieje, ze wtedy bede miala wiecej czasu dla siebie, w dodatku nowa praca tez pochlanai mi troche czasu, sa dni ze nie wiem jak sie nazwyam. Jak tylko bede miala chwilke to nadrobie zaleglosci, bo nawet nie wiem co u Was. Czasem zerkne tylko na foteczki i wtedy widze jak ten czas leci. Teraz juz klade sie spac, jutro kolejny dzien walki ze swiatem :-D

Caluski i dobrej nocki Wam zycze

ivka jaka byla intencja twojego powrotu?a co do list ''lubianych,nielubianych i obojetnych'' to mimo ze mowisz i sie zapierasz ze zadnej listy nie robilas to i tak ja stworzylas....moze przemysl swoje zachowanie,swoje wypowiedzi,ich ton............
aqua to zakop te krowke na szczescie:tak: hehehe ja mialam gorzej mialam zajebistych sasiadow-wchodzili bez pukania bez dzwonienia............wszystko o mnie wiedzieli kiedy z kim i o ktorej;-)
kingus szalej na parkiecie!!!!zazdroszcze troszke tej imprezki;-)
izka a ty ciagle na wariackich papierach:-)wiesz ja zawsze w balaganie wszystko znajduje jak mam cycus glancus posprzatane to za nic w swiecie nie moge nic znalezc

hmmm od czego by tu zacząć ...

aqua - gratulacje!, oby entuzjazmu starczyło Wam do końca (u nas zaczyna wyczerpywać się na etapie dachówki;-))

a co do ivki - odnoszę wrażenie, że niesłusznie posądzana jest o najgorsze cechy - ja odbieram jej posty jako ... postawienie na szczerość, taką sobie po powrocie przyjęła zasadę - to czy jest to zasada adekwatna to tego forum, to inna kwestia

nie bronię ivki bo to jesteśmy dorosłe i odpowiadamy za siebie, zresztą sama miałam z nią ścięcie, czego żałuję, bynajmniej nie ze względu na ivkę, tylko z uwagi na to, że dałam się sprowokować i złamałam moją zasadę działania na forum

co by jednak nie powiedzieć, to nie ładne są takie ataki "huzia na Józia" - w końcu ivka nikogo nie zamordowała, a problemy jakie może dla niektórych spowodowała swoimi postami są niczym wobec naszych problemów życiowych z jakimi borykamy się w realu

poza tym ivka najwyraźniej przeceniła forum, albo też wybrała się z motyką na słońce, no i może troszkę odrobina próżności wzięłą górę nad stylem wypowiedzi - generalnie trochę mało, żeby ją kamienować, może wystarczy zignorować jak świeżbi język

pisząc to wszystko nie staje po niczyjej stronie - najwyżej po swojej;-)
a tak humorystyczniej - ufff szczęście, że nie mam gg;-)

problemy jakie może dla niektórych spowodowała swoimi postami są niczym wobec naszych problemów życiowych z jakimi borykamy się w realu;-)

pewnie tak - chciałabym by było wszystko świetnie...

tylko własnie dlatego że jest tak duzo tych problemów w realu, lubię świat wirtualny bo zawsze mogłam tu odpocząć, nawet jak czasami coś sie działo nie tak - no niestety nigdzie sie tego nie uniknie, bo jesteśmy ludźmi (dość mocno różniącymi się od siebie - na szczęście)

ale żeby specjalnie kombinowac jak uprzykrzyć komuś życie - to już jest nie fair...

Aqua- powodzenia i wytrwałości życzę!!! Jeśli chodzi o dostępność cementu- znam to od podwórka- pracuję w cementowni:tak:

My z naszym domkiem jesteśmy na etapie dachu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry