reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a na noworodku, to Ty siedzisz czy nie? :-) Bo ja chyba jakaś niekumata... :angry:

mam jakieś 50 postów tam nabite, głównie na watku sprzedam, oddam i przyjmę...
ale Ivce chyba nie chodzi o to że nie jestem tylko na BB, tylko o sytuację która tam była...

o matko, jak ja bym chciała by wszystko było świetnie - marzycielka jestem :)

Aśka, chociaż Ty jaśniej pisz, jaką sytuację? Może to nam wszystkim coś wyjaśni... Ja się gubię. Lubię w życiu logikę, a tu wszystko dlamnie jak w Pulp Fiction :-)

miałam ściecie z jedną forumowiczką noworodka, własnie w dziale potrzebuje zdajsie...

nie ma już tego wątku :( więc juz sama nie pamiętam o co tam do końca chodziło, ja nie mam pamięci do takich rzeczy... była wymiana zdań i tyle...

Jutro kopiemy fundamant - ale mam radoche - chyba zakopie w nim moją krówke szczęście żeby nam się tam dobrze mieszkało
a dzisiaj oderbraliśmy cement - sukces - normalnie cenny jest jak złoto a kupienie go graniczy z cudem

Jutro kopiemy fundamant - ale mam radoche - chyba zakopie w nim moją krówke szczęście żeby nam się tam dobrze mieszkało
a dzisiaj oderbraliśmy cement - sukces - normalnie cenny jest jak złoto a kupienie go graniczy z cudem

powodzenia, oby domek stanął szybko i sprawnie

biedna krówka, tak żywcem zakopana :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry