reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Viola30 o polityce mówisz... taaaa.... tyle, że np. ja pojęcia nie mam co się tam teraz wyprawia... Od wyborów prezydenckich rzadko TV oglądam, a wiadomości unikam jak ognia :-)

reklama
Trudno, nie wytrzymam powiem co mysle...
Wedlug mnie Ivka, jestes zupelnie beznadziejna! Podjudzaczka i sycaca sie aferami niepowazna osoba!
Twoje "listy" fajnych i tych blee to sa zagrywki dzieci z przedszkola! Ja osobiscie jak mialam gdzies pewnie z piec lat i jeszcze nawet nie umialam pisac wlasnie tak robilam! Udawalam, ze zapisuje kuzynke na czarnej liscie kiedy sie poklocilysmy.. No tylko na moja korzysc dziala to, ze ja mialam wtedy 5 lat... Czy to jest etap rozwoju psychicznego na ktorym ty stanelas???
Wez ty sie dziewczyno zastanow przez chwile zanim takie idiotyzmy zaczniesz wypisywac i psuc atmosfere na forum!
Wredne, okropne docinki to jest twoja domena! Nie umiesz powiedziec nikomu nic milego, bo nie daj Boze mogloby sie okazac, ze robia cos lepiej niz ty! A siebie ciagle wywyzszasz, jaka to ty jestes wspaniala mama, jak ty swoje dziecko cudownie odzywiasz, jakie to szczescie, ze postawilas na wychowanie Malego a nie na prace! BRAWO!!!!
Ale nie oszukuj sie - nie jestes bez wad i moze to ty, a nie te dziewczyny na ktore naskakujesz, wlasnie jestes w bledzie...
Listy ona sobie porobila.... No cyrk, normalny cyrk...:no:

Tez się nie odzywałam i nie mieszalam w kłotnie forum ale zachowanie Iwki jest bardzo zenujące. Tyle napisze. Jesli masz wprowadzac zamęt to lepiej zniknij z BB to będzie przyjemniej.

Emcia przykre, a zarazem interesujące jest to co do mnie napisałaś. Jest tak z kilku powodów:

1. nie mam i nigdy nie miałam żadnej listy osób, które lubię bądź których nie lubię; w swoim poście napisałam, że mój odpoczynek od bb pozwolił mi na osoby tu piszące spojrzeć z innego punktu widzenia, a w związku z tym jedne osoby mile mnie zaskoczyły, inne zawiodły, a jeszcze inne pozostały neutralne - w moim odczuciu; poza tym wszystkiem jest MOJA awersja do dwóch osób, której ukrywać nie zamierzam, bo byłbaby to po prostu hipokryzja; nie będę lukrować kogoś na forum, a jechac po nim na gg czy priv (co kilkakrotnie miało miejsce w rozmowach ze mną na gg)

2. nigdy moim celem nie było i nigdy nie będzie wywyższanie się w czymkolwiek, a zwłaszcza w poszczególnych dziedzinach związanych z wychowaniem dziecka; to, że karmię swojego syna inaczej niż 90% z Was nie wynika z faktu wywyższania się, ale odmiennych poglądów jeśli chodzi o żywienie małych dzieci; podobnie z pozostaniem z małym w domu, a nie powrotem do pracy - również z tej przyczyny nie czuję się lepsza od tych z Was, które pracują bo chcą czy też muszą

3. nie szukam zaczepki ani powodów do kłótni po prostu obiecałam sobie, że milczeć nie będę i tyle; szkoda tylko, że te z Was, które naprawdę mają swoje zdanie w różnych kwestiach i odnośnie różnych osób wolą to zdanie przemilczeć - tylko dlaczego? dla dobra ogółu? dla spokoju jednej czy drugiej z nas? jak tylko ktoś zacznie mówić prawdę (nie mówię tylko o sobie) zaraz zostaje zrównany z błotem (delikatnie rzecz biorąc) - posłużę się tu kilkoma przykładami: niedawno jechałyście po karolkaz, wcześniej po violi30, a jeszcze wcześniej po AniaM i kasiulli23; widocznie teraz przyszła znów pora na mnie (nie pierwszy raz); szkoda, że tak się dzieje, bo mimo tego, co Emcia o mnie napisałaś (szanuję Twoje zdanie i wyrażoną opinię) to naprawdę i szczerze darzę 98% z Was ogromnym szacunkiem i uważam Was za mądre i rozważne osoby.

Nie będę odpierać każdego zarzutu pod moim adresem, bo jak widać po historii tego forum nie ma to większego sensu - ja wiem swoje, Wy wiecie swoje.

Tylko o jedno Was w tym wszystkim proszę - jeśli rozmawiamy szczerze i poważnie to tak się traktujmy, tu i teraz, a nie za plecami na gg czy priv.

Na koniec tego mega wywodu powtórzę raz jeszcze - nie mam i nigdy nie miałam listy osób dobrych i złych, zaznaczyłam jedynie że dwóch osób nie trawię... nic poza tym.

Tak zmieniajac troche temat- jutro bede sie telepac do Polski pociagiem -mam strasznego stresa zwiazanego z zostawieniem Jaska na 2 dni-mam nadzieje ze bedzie dobrze i ze pozalatwiam wszystko korzystnie na uczelni-takze prosze trzymajcie kciukasy.
Maga-ja tez bym sie strasznie wkurzyla-trzymam kciuki za bezbolesny egzamin:-)

reklama
Laski spokojnie...wiele razy było tak że był krzyk o swobode wypowiedzi i możność prezentowania swych pogladów....wiec kurcze jednej rzeczy nie rozumiem jedni to mogą robic a inni nie..czemu tak jest???????? pytam się kolejny raz nie wiem już który :-(:-(:-(kurcze martwi mnie tylko ..jakby tak ukazać archiwum gadu gadu ..to co ono by wykazałao? No moje Panie może najwyższa pora odsłonić swe karty :tak::tak:Zaraz któras spyta o czym ja pisze ..że mieszam że podjudzam itp. ale napisze wprost ..może mówmy co komu nieodpowiada:tak::tak: ..albo dalej bedzie krzyk i zgrzytanie zębów ale o co o szczerość ...
bardzo lubie to forum czego dowodem jest moja obecnośc mimo iz ostatnio deklarowałam swe odejście .
Moje szanowne Panie ...najwyższa tak sądze pora wyjaśnić ..że nie może być incydentów typu ktoś coś napisze na forum ..odrazu syrena ..żółta kartka na gg..to jest chore ..powtarzam chore ...

Mam swoje zdanie i każda dziewczyna ma wiec mówmy szczerze między oczy co się komu nie podoba ...TYLKO TO PROPONUJE ROZCIĄGNĄC NA WSZYSTKICH ...

Co do listy osób beee czy cool ..nie ma czegoś takiego .. i nidgy mam nadzieje nie bedzie ..ale jak ktos ma coś do kogoś to powinien miec prawo to powiedziec

zaczęło się od powrotnego posta Ivki- niektórzy tak drążyli ..że wydrążyli..(i to jest moje subiektywne odczucie):tak::tak:..a ona niczego złego tam nie napisała..
Ale ja mam wrażenie że niektórzy traktuja posty Ivki jako zaczepki...ale one takie nie są....a niektóre z Was reagują w moim odczuciu troszku niepotrzebnie zbyt nerwowo

Dobrze zakończe ten mój elaborat ...i może każda na spokojnie mogłaby sobie przemyslec :tak::tak::-D:-D:-D

Buziaki
K.:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry