reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Maga - współczuję!! Ja mam w piatek mega test, jak zawalę czeka mnie osobiste spotkanie z panem docentem, który uznaje tylko to co powiedził na wykładach - nie interesuje go dyskusja i poparcie argumentów literaturą... A skupić się w ogóle nie mogę na nauce...

reklama
U mnie z zaliczeniami u jednego pana dr było podobnie - tylko 5 zwalniała z egzaminu, a on oczywiście nie stawiał wyżej niż 4,5.

Okazało się, że za każdą osobę przez siebie egzaminowaną ma dodatkową kasę!!! Kiedy zrobiliśmy raban sytuacja się zmieniła, ale... dopiero dla kolejnego rocznika.

Cześć mamuśki.:-)
Witam się po powrocie z pierwszej części wakacji.:happy2:
Widzę, że stare klimaty wróciły:sorry2: Mnie osobiście jest obojętne do której grupy jestem zaliczona. Uważam, że takie dzielenie ludzi na lepszych i gorszych to bardzo niebezpieczne zachowanie. :tak:Są już takie przykłady w historii ;-):-D

Maggusia- bardzo dziękuję za trzymanie kciuków, bo pogoda sie udała.:happy2:

Maga- to pewnie człowiek by już wolał 3 dostać... bo świadomość , że od 4,5 tak niewiele brakowało....
Może się tej pani spodobałaś, że chce Cie jeszcze zobaczyc na egzaminie? ;-)

to ja wam chwilowo przerwę ivkowe rozważania:tak:
mam wega wkurw dostałam z koła z patologii społecznych 4,5 a tylko 5 zwalnia egzaminu:wściekła/y:u pani, która ma nazwisko tak jak koga:-p i jest postrachem mojej uczelni:angry:t

maga - gdyby moje nazwisko mogło tu coś zdziałać to bym zadziałała;-), ale ale - to nazwisko po mężu i jeszcze słąbo się z nim utożsamiam:happy2:

reklama
maga: bardzo dobrze cie rozumiem, tez keidys bylam o krok od zwolnienia z egzaminu. a wiadomo przy malym dziecku to bardzo duze ulatwienie :tak: ale teraz nie ma co narzekac. bierz sie kochana do roboty, poloz notatki pod poduszke i w dzien egzaminu pomyl o tym ze my wszystkie trzymamy tutaj za ciebie kciuki! :tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry