reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ale sie porechotalam troszke jak czytalam pewne rozwazania :) uwielbiam WAS wszystkie bez wyjatku za to jakie jestescie tu bo w rzeczywistosci Was nie znam ale znam WAS z bb kazda z WAs ma cos takiego takiego ze warto poznac kazda z osobna :-) i mam nadzieje ze poznam

reklama
zapewne nie dowiemy się również co ma wspólnego moderator ze stanem ducha...

a zwłaszcza spokojem ducha...

Większości Wam się podoba że z BB zrobił sie BigBrader a nie BabyBoom, mnie to sie nie podoba i nigdy nie bedzie podobać że z ukochanego forum robi ring a najlepszą rozrywką dla większości (tak rozumiem wypowiedzi) są kasliwe uwagi...

nie znasz dnia i godzuny... kiedy Cię ocenimy...

jest to bardzo przykre...

i zapewne dowiem sie zaraz że ten ring to moja sprawka, bo ja wchodze na forum po to by wyszukiwać coś do czego można sie czepić...

i będzie to wtedy bardzo ciekawe...

szkoda BB

wiesz co Ivka - chyba wolałam jak cię nie było; nie wiem co było na noworodku.pl i nie interesuje mnie to, bo to jest BABYBOOM a jak masz coś do Azik to załatw to prywatnie... zaczyna mnie już wkurzać to najeżdżanie jednych na drugich... macie coś do siebie to się spotkajcie, pogadajcie lub dajcie sobie w pysk ale zróbcie to poza forum, bo ono do tego nie służy...

to już zaczyna się robić chore!!!:happy2::no: kurrr mać prawie jakbym w pracy była, mam podobne klimaty non stop :wściekła/y:, i tu zaczyna się ring

azik i ivka - pogadajcie na gg prywatnie, wyjaśnijcie jakieś zaległe sprawy, dajcie sobie spokój z zaśmiecaniem bb, BARDZO WAS PROSZĘ

ivka wiesz co na początku było mi miło, że wróciłaś, bo Twoje porady były czasem naprawdę cenne.
Ale teraz mam wrażenie, że podczas przerwy na BB przeprowdzałaś jakies prywatne śledztwo.
I po co to wszystko?
Ty chyba lubisz jak wokół Ciebie jest głośno.
Mnie to wogóle nie bawi.:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry