reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Karolkaz - piszesz o mnie, że drążę??????? :-) oki nie ma sprawy. fakt - drążę, bo piszę to po raz kolejny Ivka zaczęła temat i go nie skończyła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skoro napisała to co napisała cemu nie ma odwagi zagrać w otwarte karty???????????????????????

reklama
Karolka - poglądy poglądami... wolność w ich wyrażaniu jest jak najbardziej ok, to,że mamy różne zdania na różne tematy też jest ok, ale jeżeli chodzi o "pranie brudów" typu "co się wydarzyło lub nie wydarzyło na forum noworodek.pl" to dla mnie nie jest to już wyrażanie poglądów na tematy związane z tym forum - a jest to forum dzieciate z tego co pamiętam...ale może się mylę...
co do postów Ivki - jej powrotu - to post o jej prywatnym podziele mam głęboko gdzieś, ale już najeżdanie na Azik mnie wkurzyło - nie wiem co do niej ma ona i co masz ty ale nie załatwiajcie tego na forum bo ono nie od tego jest...

tyle mam do powiedzenia... wracam do ciekawszych spraw czyli notatek z anestezjologii :-)

Kasia, nie bulwersuj się, nie ma o co. Przecież to jest bez sensu. Daj spokój.
Ja sobie myslę, że niektóre rzeczy trzeba przeczytać, a potem o nich zapomnieć, bo po co równać do poziomu, który jest poniżej krytyki.

Ja się pytam: BYŁO MIŁO i co??? Dlaczego dalej tak nie jest? Odpowiedz sobie sama...

Ja nie uważam, żeby jedni mieli prawo do wypowiadania sie, a inni nie. To Twoje subiektywne zdanie, Karolka. Do którego oczywiście masz prawo.

A szczerze nie jest równe obraźliwie.

A po to mamy możliwość kontaktu przez PW, żeby sobie wyjaśniać pewne rzeczy poza forum. Ja naprawdę nie mam ochoty czytać tych niemiłych rzeczy. Nie po to korzystam z forum i nie po to tu piszę!!!

zgodzę się tu z Emcią. Dziecinada!!!!

Iwosz- hmmmmm anestezjologia. mnie w dalszym ciągu zadziwia działanie respiratora, mimo że miałam z nim styk przez prawie miesiąc

Karolkaz - ja nie atakuję, ja tylko upierdliwie proszę żeby zakończyła temat.
i również sądzę, że hasła na temat innych forów są nie na miejscu. a co azik robi czy nie robi to jest mi obojętne byleby dzieci nie zaniedbywała.

.....miałam nic nie pisać na ten temat bo uważam, że to jest czysta prowokacja .....

każdy ma swoje poglądy i święte prawo do ich wyrażania - tylko powinien to robić w normalny, kulturalny sposób i podejrzewam, że wtedy nikt nie miałby żadnych zarzutów do osoby która ma inne zdanie - a reakcje wielu z Nas na posty Ivki mówią same za siebie.

..... mnie wydaje się , że Ivce właśnie o to chodziło co się teraz dzieje, wielki powrót - prowokacja, uderzenie w czuły pnkt - zamieszanie i zainteresowanie jej osobą - no jakoś trzeba na siebie zwrócić uwagę i wyróżnić się z tłumu szaraczków - może tak lubi ???? nie wiem .....:baffled:

Gra w otwarte karty i szczerość- jest jak najbardziej wporządku tylko jak się wymaga tego od innych i zaczyna to należałoby skończyć.... anie zostawiać sprawę otwartą siejąc zamet i domysły. wogóle jakieś obgadywnie na gg co to jest przedszkole ??????

reklama
Kaśka76 muszę Cię zmartwić: dla mnie temat zakończony i niestety nie dowiesz się kogo mam na myśli, możesz mniemać w tej kwestii co chcesz - tak, jak Ci już to napisałam na gg, a napisałam tam, a nie tu, bo akurat rozmawiałyśmy, a nie dlatego, że chcę coś ukryć. Odnośnie postu "Dziewczynki kochane jesteście, naprawdę" - możesz go odczytywać jak chcesz, ja swoje intencje przy jego pisaniu pamiętam.

KingaP jak Cię czytam to dosłownie oczy przecieram i mam wrażenie, że to nieprawda, ale potem patrzę raz jeszcze i widzę, że jednak to Ty napisałaś... :szok:

A jeśli chodzi o noworodka.pl - nie chodzi o to kto, gdzie i z kim, ale o szczerość, a nie jawną hipokryzję i udawanie, że jest świetnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry