reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja idę z małą jutro...bardzo cieszy mnie fakt, że to jest już ostatnie szczepienie przez najbliższy rok....(chyba , ze o czymś zapomniałm...:-))

jeżeli nie robisz jakiś ekstra penumo i menigo i innych ti masz luz do ok 4 roku zycia - przynajmniej ja nie kojarzę by Piotrek był od 16/18 miesiaca na coś szczepiony

reklama
cholibka - to i my się musimy wybrać... po ostatnim szczepieniu (na odrę, świnkę i różyczkę) i reakcji małego, wcale mi sie nie chce lecieć na kolejne szczepienie :baffled:

szkoda,że Krzymek nie jest taki samodzielny jak Maks :-D

my w piątek idziemy zaszczepić Maksa no i Kamile też musimy a Ola ma coś dziwnego pod stopą i tez bym chciała , żeby to lekarz zobaczył...
Kurcze i Maksio od jakiegoś czasu na nowo się drapie i jakieś wysypki koło szyi mu się pojawiają.:-(Musimy zapytać, czy w jego wieku można już testy zrobić..
pewnie są długie terminy i jak dostaniemy skierowanie to sobie poczekamy...
no mam nadzieję, że da się państwowo...

dużo zdrówka Agatce zycze

Marlenka Ale ładne oczka masz w podpisie
pewnie Łukaszkowe:-)

cholibka - to i my się musimy wybrać... po ostatnim szczepieniu (na odrę, świnkę i różyczkę) i reakcji małego, wcale mi sie nie chce lecieć na kolejne szczepienie

Iwosz, Patryk tez bardzo odchorowal szczepienie na odre, swinke rozyczke wlacznie z temperatura 40,7 i wysypka.

W srode zaszczepiony na 18 miesiecy i jest ok. Tez sie balam reakcji na kolejna szczepionke.

no to powiedzcie mi teraz czy ta bledzizna obok kreski kontrolnej oznacza, że Krzesimir bedzie miał rodzeństwo???????? (test robiłam godzinę temu):baffled:

testwm7.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry