reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
wszytkim chorym dzieciaczkom powrotu do zdrwóka bardzo szybko rodzicom cierpliwosci

budujacym sie wytrwalosci w budowanieu lub remontowaniu domku lub mieszkanka Kinga wiem co znaczy remont ja wlacze od 1 lipca ale juz ku koncowi :-)

Mamaoli Tobie zycze kochana samych cudnych dni z wspaniala Trojcą

a tym ktorym nic nie zyczylam - zycze samych cudnych chwil z przekochanymi marowymi dzieciaczkami i nie tylko

cos mnie na zyczenia bierze czy co:rofl2:

ale Cię wzięło na życzenia Viola :-D
dziękujemy!!!

Witam Mamusie!

Pare dni mnie nie bylo padl nam komp i oczywiscie trzeba naprawiac :wściekła/y:
Nie tylko nad wami jakies fatum ciazy ale i u nas tez:
Moj nie odpalil wczoraj auta bo zostawil swiatla i nie mial kto naladowac akumulatora nam:-(dzis przez to ma rozmowe w pracy i nie wiem czy go nie wywala:baffled:
ktos ostatnio tez przerysowal nam auto:angry:

Poprostu mam kompletnie dosc!:sorry2:moglabym pisac i pisac jaka wsciekla jestem ale najlepiej jak nie zasmiece wiecej forum:-D

Pozdrawiam i sl;e ciumaski oraz tym pchom sio sio!zdrowka chorowitka.

ja mam pytanie - ta szczepionka 16-18 m-c jest płatna czy nie ????

a co do procesowania się z lekarzami to kto ma siłe po takim przejściu łazić po sądach i urzerać się z nimi - trzeba się pozbierać psychicznie dla dzieciaków i mieć siłe na załatwienie czegokolwiek w NFZ - cie - zaczeło się jezdzenie od lekarza do lekarza - jutro jadą z Olkiem do katowic bo do tego jeszcze badania przesiewowe wyszły źle - co za fatum aż się wierzyć nie chce że na takie maleństwo odrazu spada tyle zła

buziaki dla chorowitków i duzo zdrówka

aqua nikt nie ma sily w ta takiej sytuacji na oskarzanie...............a szkoda bo tym gnojom nalezy sie!!!! zniszczyli zycie dziecka i rodzicow............zniszczyli szczescie!!!!a przeciez dziecko rozwijalo sie prawidlowo i bylo zdrowe.......................

reklama
Sylwia ja mam nadzieje, że jak od samego początku będą walczyć o jego zdrowie to ładnie goz tego wyprowadzą i za jakiś czas razem z Kubą i Klaudią będa rozrabiać w piaskownicy.

dzięki za info jutro idziemy się szczepić bbrrryyyy - nie wiem kto bardziej tego nie lubi ja czy Kubas - chyba ja :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry