reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
I znow jestem jeju tyle tych watkow tutaj ze ostatnio nie wyrabiam:-pale dobrze ze piszecie jest co poczytac:-)

Sylwia Gratulacje pracy!
wiem dokladnie jak to jest z granica pracowac w fabrykach juz nie raz tam pracowalam w lodowkach tez hehe rajstopy i dresy obowiazkowo!:-D
W kazdej takiej pracy spotkalam sie z obgadywaniem i za nikim prawie nie przepadalam poniewaz ci ludzi na nerwy mi dzalali w wanie jak jechalismy w piatek byla gadka-co beda pic i kto stawia?-bo wiadomo wyplata:eek:
a w poniedzialek slyszalam-co zazygali itd...:baffled: paranoja!wiec bardzo dobrze cie rozumiem:tak:
Ostatnim razem bylam w fabryce na pare dni i zarobki nie byly duze bo na czarno ale ekipa nawet fajna i juz nie bylo takiego glupiego gadnia.
Choc oczywiscie nie wiem czy z tym sie spotkalas ale zawsze sa pytania:
gdzie mieszkasz?ile placisz za dom?i takie tam nie lubie tego to kazdego indywidulana sprawa:sorry2:no ale tak jest za granica i coz.
Moglabym wiele pisac ale juz nie bede zanudzac hehe wszytskich:happy2:

Iwosz OGROMNE GRATULACJE ZAFASOLKOWANIA!:-)
cudownie Krzymus bedzie mial rodzenstwo.
Jak sie czujesz?

Wszystkie dziewczyny ktore zdaly egzaminy lub znalazly prace wielkie gratulacje i ogromne brava!zdolniachy z was:happy2:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

hehehe widze ze sobie nocne pogduszki urzadzilyscie:-)

na razie praca mi pasuje-faktycznie pewnie dlatego ze tylko 2 dni w tyg-zobaczymy potem-atmosfera moze byc-ogilnie z wyjatkiem polskich dziewczyn!!!!
osinka w razie wu i mnie pytaj na gg badz pw
magdalenadobrze zes mu wygarnela-ja to tez madra jestem i pyskata ale czasem jak przychodzi co do czego to geby nie otworze
kinga halo halo gdziez ty jestes????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry