reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
u mnie powiem tak, mega klotnie bo M dziwiony ze po odebraniu prawka nie rzucilam nim w kat, tylko ze poprosilam od razu o kluczyki :baffled: :eek:

najlepiej będzie jak odrazu zaczniesz jeździć bo jak sobie zrobisz przerwe to będzie Ci trudno - coś o tym wiem :angry: ja tak zrobiłam i teraz nie jeżdze - zaraz po zdaniu jeździlam i świetnie się czułam jako kierowca ale po roku ojciec zmienił samochód i nowego już mi nie dawał - byłam tylko kierowcą imprezowym zawieź przywieź - więc się wkurzyłam i powiedziałm NIE - i teraz jade jak mam mega musa ale nerwy okropniaste i z Kubą nie mam odwagi jeździć . Mam za małe doświadczenie i w kryzysowych sytuacjach nie wiem jak bym zaareagowała

więc - ze mnie taki kierowca jak z koziej d... trąba - ale sama sobie jestem winna - oczywiście cały czas sobie obiecuje, że się przełamie i będe jeździla ale życie mnie chyba musi do tego zmusić
tak więc nie daj się i walcz o te kluczyki :tak:

reklama
Dziekuje za gratulacje i zyczonka, a Tobie Kogus tez Wszystkiego naj i Tobie violu tez oczywiscie;-)
A ja ostatnio po zrobieniu trasy Miedzywodzie-Tychy mam dosc i jak teraz tylko moge to oddaje kluczyki :-p Ale to co pisze aqua jest w stu procentach prawda, trzeba jezdzic i to jak najwiecej - praktyka czyni mistrza:-D
Osinko, alez mnie poirytowala ta Twoja szefowa, nic tylko do "De" jej kopnac. Buziaczki dla Agatki niech wraca do zdrowka szybciutko.

Wszystkim obchodzącym rocznicę slubu - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!

Koga - gratulacje z wyboru!!!
Osinko - współczuję z powodu choroby Agatki - mam nadzieję,że sprawa się szybko wyjaśni i da wyleczyć.
MgadaB - do boju dziewczyno!!! (ja też chcę już mieć prawko - Piotrek tylko czeka aby oddać kluczyki... :zawstydzona/y:)

dziewczynki - dzięki za życzenia!!!! to bardzo miłe:tak:
mieliśmy gdzieś wyjść wczoraj, no ale okazało się, że wcześnie rano przed pracą trzeba pojechać na budowę więc nici z wyjścia ...

magda - koniecznie bierz kluczyki i w trasę!

magda to calkowita racja no coz chyba Twoj maz tez chcial ebys robila prawko zeby czem mogl odpoczac od kierowicy , w koncy jest rownouprnienie:-)

dziekuje a zyczenia

Swietujacym wszytstkiego najlepszego!milosci radosci zdrowka oraz spelnienia marzen:-)

Dla wszystkich świetujacych ...wszystkiego najlepszego o nas ..moc buziaków :tak::tak::-D:-D:-D..a my wczoraj obchodzilismy rocznice 8 lat juz jestesmy razem 1.09.1999 poznalismy się ....boże a mnie się wydaje że to niedawno...ale czas leci

Osinko- Buziaczki dla Agatki ..bidulka ....aby te choróbska sobie poszły wreszcie ..sciskam Cie wirtuanie..i Agatkie

Madzia - dasz rade i zakasujesz meza ..zobaczy jaki z Ciebie Hołek :tak::laugh2::tak::tak::-D:-D:-D

hej dziewczyny!
udało nam się wczoraj dostać skierowanie do nefrologa, nefrolog nas przyjął

lekarka złapała się za głowę jak zobaczyła wyniki moczu Agatki (7 wyników z 5 tygodni), już dawno powinniśmy do niej trafić:angry:

Agatka miała zrobione USG nerek, brzuszka, na szczęście nie ma żadnej wady, nerki sa prawidłowe, jedynie w jednej z nerek są jakieś zaciemnienia (coś z kłębuszkami)
Agacia dostała silny antybiotyk, jeśli w ciągu 10dni jej nie pomoże, to czeka nas dalsza diagnostyka na oddziale nefrologicznym
w piątek musze zrobić badanie moczu ogólne, a w nast. tygodniu Agatka będzie miała robione badania z krwi

reklama
najprawdopodobniej Agata w ogóle nie powinna była dostawać vigantolu i cebionu!!!!

lekarka pytała o wszystko - podobno te wczesne problemy z kolkami, brzuszkiem, kłopotami z wypróżnianiem były następstwem przedawkowania vit. d3

wściekła jestem, bo latałam do pediatry i zgłaszałam, że witaminy Agatce szkodzą, olała mnie i kazała kategorycznie je podawać, dobrze, że ja nie dawałam jej tyle ile zaleciła, a cebionumulti w ciągu 17 miesięcy zużyłam tylko 2 buteleczki (w tym sama brałam):angry:

nie wiem skąd się biorą tacy lekarze!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry