reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Lolciu sprowadziałam Cie myslami ..pamietam jak pisałas o wypadku z noga i zastanawiam sie co u Ciebie . Bidulko alez Ty sie nacierpisz:-(wracaja Kochana do zdrowia..i ucałuj Mateosia ściskam Cie mocno:-D:-)

reklama
Osinko - to jest OCZYWISTE że Agatka jest najważniejsza!!!!!!!!!!! bardzo dobrze zrobiłaś, nie zamartiwaj się i spokojnie poszukaj dobrego lekarza! buźka dla Was:tak:

ja też ostatnio dokonałam podobnego wyboru - miałam jechać do Warszawy na 3 tyg. (z powrotami na weekendy) byłabym szefem projektu i miałabym kilka osób pod sobą no i zarobiłabym kuuuuuupę kasy - powiedziałam samemu szefowi szefów, że nie jadę bo mam małe dziecko (a ten wyjazd to miała być taka nagroda):cool2: w pracy był lekki szok, pojechała koleżanka z pocałowaniem w rękę

trudno, są rzeczy ważne i ważniejsze ...

iwka ja jestem z wejherowa a nie władysławowa:tak:
wszystkim obchodzącym rocznice ślubu składam serdeczne gratulacje:tak:
lolcia życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia:tak:
osinko ta twoja szefowa chyba dzieci nie ma,że jest taka nieczuła i nie rozumiejąca potrzeb matki:angry:mam nadzieję,że agatka niedługo będzie zdrowa jak ryba, tyle chorób...biedne to twoje maleństwo....

a u nas ciągle oglądanie mieszkań...ale podjęliśmy decyzję,że kupujemy...fakt,że nie wiemy jeszcze skąd wytzaśniemy brakujące pieniądze, ale oboje głeboko wierzymy,że sobie poradzimy...musimy

Dzieki kochane!!!!!
Izka wszystkiego naj z okazji dwoch rocznic i imieninek:-)
Osinko buziol dla Gagatka. Rozumiem Cię doskonale jesli chodzi o dobrego lekarza, bo ja takiego usilnie poszukuje w sprawie Mateosiowej wysypki. Nic na nią nie pomaga:no:
A o dobrego lekarza naprawde trudno.
Trzymam kciuki żeby Agatka była juz zdrowiuteńka:tak: a choróbska poszły precz:angry:

koga wszystkiego naj z okazji rocznicy!!!ty to podroznik swiatowy-meksyk,tajlandia WOW!!!
osinka oj :-( mam nadzieje ze pojda precz te wszyskie chorobska od agatki no i trzymam kciuki za znalezienie najlepszego lekarza

Dziewczyny świętujące wszystkiego naj naj naj
Osinko - zdrówka duzo ślemy Agatce - bidulka
A ja wczoraj zgubiłam obrączke :-(:angry: i jestem bardzo zła na siebie za to :wściekła/y:tak mi łyso bez niej i co teraz mam sobie kopie zrobić ????? :baffled:

koga nie zauwazylam od nas tez przyjmijcie gratulajce z okazji rocznicy slubu caluski :-):-):-)

ja tez sie przylaczam do wrzesniowych par my w niedziele 7 rocznica slubu na stuknie , jak to zlecialo

reklama
koga: izka: gratulacje!!

u mnie powiem tak, mega klotnie bo M dziwiony ze po odebraniu prawka nie rzucilam nim w kat, tylko ze poprosilam od razu o kluczyki :baffled: :eek: no i nei wytrzymalam.
do tego dochodzi problem taki ze on ciagle tylk omysli o sobie... jestem juz tym zmeczona :no:
oj, ale ja wam nie na tym watka smece :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry