reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
mmmmm nie chce mi się wyświetlać strona z odpowiedziami :angry: może przez cytuj da się coś napisać

Lolcia - witaj - oj ty bidoku - zachciało ci się sportów extremalnych ;-) niech ci się nóżka szybko goi i wracaj tu do nas - ucałuj Mateuszka

........no co ty chyba każdna z nas zauważyła twoją nieobecność - my napewno

Lolciu dobrze ze tak to sie zakonczylo a nie inaczej i wracasz do zdrowia:tak:glowka do gory nie smutaj sie:-)
a tak naprawde to tesknilysmy za toba i wtoimi postami kazda zaowazyla ze ciebie nie ma.Wielki ciumasek trzymaj sie!
i zagladaj do nas czesciej o ile tylko mozesz czekamy na zdjecia syneczka.

Cieszymy sie bardzo, ze nie zostalysmy zapomniane:-p:-p:-D:-D:-D Zdjecia wkleje jak znajde chwilke, ale to juz po zabiegu...:-(:-(
Lolcia, straszny ten twoj wypadek:shocked2:... Daj spokoj... Dzieki Bogu, ze w miare dobrze sie skonczylo!! Ogromne buziaczki dla ciebie!!!;-)
Osinka, wyglada, ze swietnie sie bawiliscie w gorach! Zwlaszcza Agatka...:-D:-D Super!!!

Maga86 czy ja dobrze kojarzę, że Ty jesteś z Władysławowa? Jeśli tak, to byłoby świetnie gdybyś znalazła czas żeby spotkać się ze mną i z Szymonkiem.

Daj znać na priv - w Karwii-Ostrowie jesteśmy przez najbliższe 2tyg.

lolcia kochana ty naprawde mialas powazny ten wypadek-mam nadzieje zw wszystko noga bedzie ok.buziaki
magda zalej do pelna bak i w trase!!!!:-D
osinka no to byl spontan nie ma co-ale najlepsze sa takie wypady nieplanowane!!!agaci strasznie sie podobalo!!

Witajcie Kochane Cioteczki
Ja po dlugiej przerwie, postaram sie jednak od wrzesnia bywac tu regularnie :-) ale i tak pewnie nie nadrobie tego co naprodukowalyscie.
Mam tez nadzieje, ze choc troche tesknilyscie za mna;-) bo ja za wami bardzo :tak:

Dzis mamy 5ta rocznice slubu cywilnego, a za tydzien 3cia rocznice koscielnego, a ja siedze sama, moj P. w Warszawc do piatku:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry