reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Sylwia ja tez gotuje w puszce-nie wolno jej dziurawic-nie wybuchnie jak zawsze bedzie sporo wody. Przypomnialo mi sie jak w akademiku ktos sobie gotowal wlasnie mleko w puszce, zapomnial o nim, woda wyparowalo i jak wybuchlo to cala kuchnia byla w krowkach!!!!Babka od sprzatania klela na czym swiat stoi-ale wlasciciel puszki sie oczywiscie nie znalazl:-)

Czesc dziewczeta! Pamietacie nas jeszcze?? Wrocilismy niedawno z mezem z Wloch (Amalfi), bylismy na weselu znajomych, ktorzy postanowili miec "egzotyczny" slub! Bylo rewelacyjnie, piekny hotel i widoki, pogoda no i towarzystwo (bylo nas w sumie 40 osob). Mielismy leciec na 4 noce ale poniewaz aerlingus mial strajkowac, zmienilismy rezerwacje i polecielismy na tydzien! :tak::-):-):-)
Natomiast teraz mam angine a we wtorek zabieg usuniecia 4 zebow madrosci pod znieczuleniem ogolnym, no i boje sie jak cholera...:-(:-(:-(
Ella zdrowa i radosna jak zwykle! Ciagle rozrabia, kloci sie z nami i non stop cos tam gada po swojemu!!! Jest rozkoszna...:happy2::happy2: Ciagle mnie zadziwia! Tanczy jak tylko uslyszy muzyke i dokancza slowa piosenek!! Chyba bedzie tancerka no albo piosenkarka!!!:-D:-D:-D
Buziaki dla wszystkich!!!

reklama
Felqua - no co Ty z przestawianiem - oprawiali mnie jak powiedziałam inne słówko niż zamierzałam, bo mi się pomiąchało znaczenie. ale z szykiem to nigdy, bynajmniej nie pamiętam.
wczoraj w rzeszy też mi sięto nie zdarzyło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry