reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Najważniejsze, że dotarłaś do laryngologa. Dobrze, że teraz są dobre antybiotyki. I znów wspomnienia ;-) - kiedyś tylko zastrzyki, czasami nawet po 2.

Czekam na wieści o poprawie.

reklama
Aqua! Biedulko, mam nadzieje, ze chorobsko szybko sie wyniesie i jeszcze zdazycie z mezusiem postarac sie o dzidziulke w tym miesiacu!:tak:;-)
Mysle, ze na tescik u Kogi jeszcze za wczesnie! Ja zrobilam dwa wczesniej:zawstydzona/y: i wyszly negatywne a przeciez w ciazy jestem:tak: Pozytywny wyszedl dopiero w dniu spodziewanej @.

Koga -i???????????????????????????????

Aqua - jak ja Ci współczuje tego zapalenia ucha...:-(:-(wiem bo sama kilka przeszłam ...........:-(trzymaj sie kochana oby ból minął jak najszybciej ..obok bólu zęba to chyba najgorszy rodzaj bólu .....buziole i szybko wracaj do zdrówka

ech głupio mi i wstyd i chyba też smutnawo - bo wyszedł na NIE

trochę to tak oswoiliśmy się z tą myślą

jak powiedziałąm mężowi, że mam dobrą wiadomość, że jednak nie ma wpadki to powiedział, że nie wie czy to taka dobra wiadomość :szok::szok::szok::szok:

no ale Emcia zasiała jeszcze wątpliwości, bo rzeczywiście na teście też było napisane że 99% pewności daje zrobiony po terminie miesiączki ....

nie zawracam Wam już głowy

i przepraszam za zamieszanie ... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

koga: nie przepraszaj!! przeciez nic sie nie stalo (jesli chodzi o zamieszanie), kazda z nas miala przeciez chwile "falszywego alarmu" tak wiec glowa do gory :tak:

agua: no prosze, do trzech razy sztuka- i wreszcie trafi sie na "dobrego" lekarza ;-)

ej koga jakie tam głupio:-):-) jakie zamieszanie:-):-) wszyscy chętni do sprawdzania Twojego teściku...;-)
z drugiej strony to fajnie że mąż tak zareagował...mój G na samą myśl o takiej możliwości ma dreszcze:-)chociaż...ostatnio też coś przebąkuje nieśmiało o jakimś chłopczyku. ale ja nie jestem przecież wiatropylna:zawstydzona/y:
buziaczki.

EMCIA gratuluje fasolki :)
KOGA wow super reakcja mężusia:tak: nie martw sie dla nas to radosc ze mozemy z toba przezywac oczekiwania i zaden nawet falszywy alarm nie jest zły :-D :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry