reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja kupowania ubrań też nie lubie po przymierzeniu trzech rzeczy mam już nerwy - kupuje jak już mam musa - ostatnio szukałam butów - myślałmam, szkal mnie trafi - jak już znalazłam coś możliwego to oczywiście rozmiaru nie było - ja nosze 35 i szybciej kupiłabym buty w dziale dziecięcym niż dla dorosłych

reklama
Aqua-faktycznie musisz miec problem-pociesz sie ze ja mam 38 i pol- i buty w rozmiarze 38 sa na mnie za male , a 39 z kolei za duze-dlatego tez niecierpie kupowac sobie butow-tak samo jest ze spodniami-zawsze jak ide kupic sobie spodnie to wracam ze sklepu z bluzka lub swetrem a spodni niet...a teraz mam jeszcze problem ze znalezieniem spodni z nogawkami rozszerzanymi bo wszedzie sa rurki w ktorych wygladam jak kurczak z rozna!!!

dolaczam sie do zyczen (chociaz troszke spozniona :-p )

ej, wiecie co ja mysle ze dbac o siebie trzeba-wrecz nalezy-ale glownie dla samej siebie, nie dla meza czy kogos tam. bo jesli mezowi cos nie bedzie pasowalo, to czy my o siebie dbamy czy nie to i tak poszuka sobie "rozrywki" gdzie indziej. natomiast dbac musimy o siebie mimo wszystko, zeby nie miec poczucia-ze sie podporzadkowujemy tylko jemu ;-)
niech wie, ze nie wszytko jest tylko dla niego (w granicach rozsadku oczywiscie) :cool2:

Nie nadrobie wszystkie jakos nie mam weny na czytanki hehe;-)
conieco podczytalam o zakupach ja je uwielbiam :-) swiateczne odzierzowe obuwnicze codzienne kocham naprawde to chyba moje glowne hobby:-p

kasiula - tylko mężowi nie daj tego posta przeczytać!!!:-D:-D:-D:-D

ja zakupy jedynie z doskoku - lubię czasem wskoczyć spontanicznie do sklepu i jak coś mi wpadnie w oko to kupić sobie, Maksowi czy mężowi

no i zgadzam się magdą - ja też lubię ładnie wyglądać przede wszystkim dla siebie, a że przy okazji mąż się cieszy to super

a po domku też w dresie zasuwam bo do pracy muszę ładnie i mam dość:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry