reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
ale miejmy nadzieje ze to przejdzie i ze sie zalapiemy hehe, zawsze uratuje taka pomoc budzet domowy... a moze i rzeczywiscie zacheci innych do powiekszania rodziny

ja też mam nadzieje, że przejdzie pomysł becikowego i załapiemy się na nie :)

a z innej beczki: dlaczego tu tak cicho ??? proszę o relację co się z Wami dzieje ???

żadko jestem, bo postanowiłam ograniczyc moje kontakty komputerowe i o dziwo, nadążam ze wszystkim co się tu dzieje...

Osinka!! Ty pierwsza na "tapetę", bo widzę, że jesteś: Pracujesz, czy elczwórkujesz ???

Uściski :)

hej Kinga!!
Byłam dziś w pracy, dobrze się czuję, musiałam oblecieć koleżanki i pochwalić się moją Gwiazdeczką ;) Mam kilka ślicznych zdjęć z usg ;)
Powiem szczerze, że trochę mi się nudziło w domku, Krzyś wracał po 15, często później, trochę popracuję, jak będzie coś nie tak - od razu gnam po L-4. W pracy mam "light" :)

Ja mam pytanie czy wam tez tak po malu chodzi forum bo mi strasznie wolno i to juz tak od paru dni-nie wiem czy to wina mojego neta czy komp

reklama
sylwia - pozwolicie ze sie wtrace :) - to wina forum miom zdaniem - u mnie tez idzie jak krew z nosa i z pracy i z domu :(
czasmi nie starcza mi cierpliwosci w czekaniu na zaladowanie strony ...

Do góry