• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Azik!
witaj w domku!
gratuluję synka!
i mam do Ciebie prośbę, bo ja się tu na forum wszystkich pytam: jak te jajeczka Twojego facecika wyglądały na usg??? - opisz proszę, spróbuj jakoś tak obrazowo ... ;) ;D
bo ja mam wątpliwości co do tego co u mojego maluszka było widać i takie mam przeczucie, że u nas może się tak okazać jak u wodniczki ;D
z góry dziekuję

koga Ty to już małego "świra" na punkcie płci? A Tobie lekarz powiedział, że na 100% czy się zastanawiał. Mi podczas badania tylko powiedział, że siedzi po turecku i nie widać, ale może to być dziwczynka. Więc takiego stwierdzenia płci nie biorę wogóle pod uwagę.
Ale ciekawe ile osób będzie miało taką "niespodziankę" jak wodniczka... ;)

szczerze mówiąc wyglądały jak miniaturki mojego faceta. pokazał je z boku, tzn z profilu, widziałam dwa woreczki (jeden za drugim) i małego siusiaka.

to nie może być nic innego...

co do szpitala: to mam skrócenie sie szyjki i malutkie rozwarcie, do tego nawaliło mi trochę ciśnienie. trzymam się dzielnie, uciekłam dzisiaj, ale sadze że to niestety dopiero poczatek. za tydzień kontrola, no i L4.

Azik: grzeczna bądź, ja Cię proszę. a szew zabezpieczający Ci zakładali?

Koga:
normalnie chyba poproszę mojego lekarza we wtorek coby Fasoli sprzęt sfotografował i Ci pokażę potem. ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry