• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć dziewczynki. Trochę mnie nie było. Chorowałam, podobno miałam zapalenie oskrzeli... Podobno, bo wcale tego nie odczuwałam, zero kaszlu, kataru, temperatury. Ucho mnie tylko bolało ale okazało się że jest bez zmian, tylko że w oskrzelach mam zmiany. Posiedziałam, pobrałam antybiotyk i podobno już nie słychać. Przeniosłam się z pracą do domu ;). Ale i tak wynudziłam się przez ten tydzień bardzo... Ja jakoś nie jestem stworzona do siedzenia w domu. Nie żeby nie było co robić... telefon sie urywal, posprzatałam pólki w kuchni i w przedpokoju, az wstyd co na nich było. Przygotowałam stertę butów moich i Jacka do domu samotnej matki. Jakieś mało używane sweterki i spodnie, zawiozę to wszystko może w tym tygodniu. Najlepsze były leki przeterminowane... taka wielka reklamówka... ale wstyd, jaki magazyn... Najgorsze było to, że w sobotę Jacek z Tomnkiem zepsuli mi komputer. Do oryginalnych klocków, kupionych w Smyku, byla dolaczona plyta z grą i... komputerek po uruchomieniu zwariowal... Sam sie włączał i resetował... Błędne koło... Więc uwaga na płytki w "Czachach" pirackich.

Mam nadzieję Kinga, że już nie. Co prawda, do pracy przychodzę jeszcze tylko przez dwa tygodnie, potem juz zmykam na zwolnienie, ale mam nadzieję, że do tej pory jakiś komputer w domu się dla mnie znajdzie. :), jak nie to do kafejki... ;)

no,miałam tyle czasu w szpitalu, przemnówienie szanownego pana premiaera rzuciło mnie na kolana - nie wiem czy widziałyście (w środę po wiadomościach)...

jestem juz w domku, nadal nie lubie szpitali, ja tam sie nudziałm a w domku Piotruś...

no i jak już pisałam w wątku o płci - Piotruś będzie miał braciszka... te jajeczka - nie można ich z niczym pomylić...

no i jestem na zwolnieniu mieisąc wczesniej niż planowałam...

co do pomysłu Romusuia- to jak ja przy jednym dzicku za 25% średniej (czyli około 300 złotych ) ???? z czwórka za 3000 ???

uwielbiam naszych posłów - toz to nie trzeba zadnego innego kabaretu...

kurcze ja nie bardzo sie orientuje co to z tym becikowym
jakos nie moge trafic na jakiekolwiek wiadomosci o tym wlasnie
jak komus sie chce to prosze napisac co to oni dokladnie wymyslili???

reklama
kasiula matula pisze:
kurcze ja nie bardzo sie orientuje co to z tym becikowym
jakos nie moge trafic na jakiekolwiek wiadomosci o tym wlasnie
jak komus sie chce to prosze napisac co to oni dokladnie wymyslili???
kasiula matula dostaniesz 1000zł becikowego jeżeli spełniasz warunek 504zł dochodu na jedną osobę i mamy przedłużony urlop macierzyński do 18 tygodni (ale to Cię nie dotyczy ;) ) LPR coś kombinuje, ale co...Ale propozycje premiera i rządu musi jeszcze przyjąć sejm, więc sprawa otwarta. Wszystko okaże się na dniach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry