• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
też to dziś słyszałam w radio ale myślałam, że to może żart ...
pozostaje nam tylko czekać aż LPR zaproponuje ograniczenie liczby przyjmowanych na uniwersytety kobiet - maja sie przecież zajmować domem - i za zaoszczędzone w ten sposób pieniądze dofinansuje firmy odzieżowe szyjęce zgrzebne spódnice do kostek! ;) - nie wypada przecież żeby matki nosiły sie frywolnie, w mini!
... o beretach nawet nie wspominam ;) ;D

Monika! może jesteśmy ostatnim pokoleniem wykształconych matek ;) martwię się tylko o nasze Młode mamusie! Najwyżej będziemy organizować tajne komplety ;D
A swoją drogą to pzrpomina mi to sytuację jaką widzieliśmy w Meksyku!
Jak byliśmy w górskich wioskach indian to zaskoczył nas widok pięknych zbocz górskich obsadzonych kukurydzą, usianych wręcz idntycznymi murowanymi budkami ... jak zapytaliśmy przewodnika co do za budki - ten powiedział, że rząd meksykański chciał cywilizować indian i stwierdził, że nie może tak być, żeby indianie nie używali latryn (szczegół, że nie mają też szkół) więc ustawił w górach, na polach i we wioskach dosłownie setki murowanych latryn! ;) - oczywiście w górach nie ma też bieżącej wody, nie mówiąc o kanalizie :D Indianie nie przejęli się zbytnio i nadal swoje potrzeby załatwiają w naturze, a z tych latryn to nawet się cieszą bo ponoć dobrze się w nich kukurydza przez zimę trzyma.
Nie ma to jak propaganda i uszczęśliwianie społeczeństwa na siłę.

mi też moja powiedział, że faceta nie widzi, a ja mimo, że bardziej prawdopodobne jest, że noszę dziewczynkę, jakoś nie jestem aż tak tego pewna. Treaz najważniejsze, żeby dzieciątko było zdrowe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry