reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
osinka, iwosz - z bobem można już jeździć jak ma ponad rok i dobrze siedzi no i zaczyna już komunikować swoje potrzeby - wystarczy dobry jakościowo fotelik rowerowy i kask - niestety przystanki będą częstsze :laugh:
my sporo jeździmy - ale nazwałabym to raczej amatorstwem i rozgrzewką kondycyjną do innych sportów - mąż gra w tenisa i na rowerze rehabilitował się po kontuzji

koga pisze:
osinka, iwosz - z bobem można już jeździć jak ma ponad rok i dobrze siedzi no i zaczyna już komunikować swoje potrzeby - wystarczy dobry jakościowo fotelik rowerowy i kask - niestety przystanki będą częstsze :laugh:
my sporo jeździmy - ale nazwałabym to raczej amatorstwem i rozgrzewką kondycyjną do innych sportów - mąż gra w tenisa i na rowerze rehabilitował się po kontuzji

nie ma problemu Koga ;) za 2 lata myszor będzie miała 1,5 roku, więc spokojnie będziemy ją katowac bobem ;) ciekawe czy w sklepach są rowerowe ciuszki dla maluchów ;) mama ma całą szafę, to i córka musi mieć ;)

agao pisze:
ja chcę na aerobik albo basen z dzidzią na basen można już w 3 miesiącu

agao - o niczym innym nie marzę!!! musze popytać w siłowniach, czy będę mogła podjeżdżać z maluchem ;) przecież może spokojnie spać w foteliku na sali, a ja będę pakować ;)

no tylko żeby jakiś paker hantlem nie rzucił przypadkiem ;)

ja chodziłam do klubu GYMASION w wawce i tam przy siłowni była opiekunka i pokoik ale to dla starszych maluców około 2 lat natomiast naprzeciwko budynko wielki kryty plac zabaw czy coś takiego

na tvn style ostatnio oglądałam o pływających bobasach i bardzo mi się to spodobało

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry