reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama

hih :laugh:
Na razie na powaznie zastanawiam sie nad miejscem porodu. Spodobala mi sie Zelazna w Wawie- z opowiesci i z internetu. Tylko, ze tam troche drogo. Porod rodzinny 1000 zl. Chyba zeby zrezygnowac z rodzinnego. Sama juz nie wiem. Nie wiem tez czy oplacic dodatkowo polozna. A moze jeszcze jakis inny szpital? Najpierw pojade tam w piatek poogladac na zywo i dokladnie sie wszystkiego dowiedziec.
A wy jakie macie pomysly?
Zaczelam tez myslec nad ustawieniem lozeczka- w tym celu musze troche przemeblowac pokoj, wyrzucic zwykle drzwi i zamiast nich wstawic harmonijkowe-w ten sposob zaoszczedze miejsce w moim malym mieszkanku i uda sie wstawic dodatkowa szafke dla maluszka- tez bedziemy musieli pojezdzic w styczniu i jakas wybrac. Ale nie kupuje nic specjalnie z dzieciecych mebelkow. Wole zwykla sosnowa szafke- bedzie bardziej uniwersalna i przyda sie tez jak dziecko bedzie starsze.
Chyba instynkt budowania gniazda powoli sie we mnie budzi :)

Co do tych dlugich nog- najpierw rodzina sie cieszyla, ze skoro ma byc dziewczzynka to fajnie, ze dlugonoga bedzie, ale jak sobie uswiadomili moj wzrost - 178 cm, i meza- 191 cm, to sie lekko przerazili :) Bo jakby mial byc chlopak to nie ma problemu, ale taka wielka dziewczyna? :)

Zostanie modelką i będzie miała kuuuuuuuuuuupe kasy :)
Ja też zaczełam wić gniazdo kupiliśmy z żonem ostatnio komode nawet tanio i ogromna. szukaliśmy takiej chyba z 3 miechy aż w końcu. teraz to moge kupowac ciuchy dla dzidiola. NO i malować będziemy miało być w lutym ale chyba sie nie doczekam - końcem stycznia :) tylko że sezon grzewczy:) ale potem sie boje że siły mieć nie będe :)

Agawa a możesz zdradzić jaką kupiłaś komodę i w jakiej cenie, bo ja od kilku tygodni szukam i jestem w ciężkim szoku cenowym. Najrozsądniejsza komoda jaką widziałam (drewno, duże cztery szuflady, miejsce na przewijak, które potem się demontuje i zostaje zwykła komoda, atest) to koszt 650 złotych i nie wiem czy to dużo czy może tylko mi się tak wydaje?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry