reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
azik ma racje- te stelaze to zbawienia dla naszych pleckow - uzywalismy go dokad sie tylko dalo;
tylko uwazaj kupujac - bo podobnie jak wanienka moze byc mala lub duza tak tez jest ze stelazami - muisz sobie opasowac :)

może my też zdecydujemy się na stelaż

podsunęłam misiowi książkę o ciężarówkach dlatego też spotkał mnie masażyk cudowny i peeling itd jednak po przyjśćiu z treningu wyczytał że trzeba uważać bo zdarzają się przypadkowe podmiany dzieci i trzeba małp pilnować jak dzieci wynoszą i czy przypięły na sali maluchowi bransoletkę

czytałąm tą książkę 3 razy i tego nie widziałam przez niego miałąm koszmary ze urodziłam i wyszłam ze szpitala po 4 dniach poszłam po dziecko i dali mi małego murzyna >:(

agao pisze:
wyczytał że trzeba uważać bo zdarzają się przypadkowe podmiany dzieci i trzeba małp pilnować jak dzieci wynoszą i czy przypięły na sali maluchowi bransoletkę

rodzilam 5 lat temu (naturalny porod - bo moze przy cesarce jest inaczej) - ale po porodzi nie stracilam dziecka z oczu ani na sekunde;
pediatra przyszla na sale porodowa - a tam byla cala oszklona kanciapa gdzie mogla zbadac dziecko (wszystko widzialam), ktore zaraz potem dostalam znowu; i od tej pory nikt mi juz go nie zabieral; oczywiscie byl tam tez maz i on wszystkiego pilnowal ale i bez niego nie bylo szans na podmianke na murzynka :)

Ale mi humor poprawilyscie :) Zwlaszcza, ze ani ja ani maz nie jestesmy ubezpieczei na zycie i nie dostaniemy nic z tytulu urodzenia dziecka ani od PZU ani od innego ubezpieczyciela. Oj przyda sie taki tysiaczek :D :D :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry