reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aniam pisze:
Ale mi humor poprawilyscie :) Zwlaszcza, ze ani ja ani maz nie jestesmy ubezpieczei na zycie i nie dostaniemy nic z tytulu urodzenia dziecka ani od PZU ani od innego ubezpieczyciela. Oj przyda sie taki tysiaczek :D :D :D

To mozna sie tak ubezpieczyc ??? czlowiek codziennie sie czegos uczy ... musze sie popytac :)

reklama
idzia pisze:
Aniam pisze:
Ale mi humor poprawilyscie :) Zwlaszcza, ze ani ja ani maz nie jestesmy ubezpieczei na zycie i nie dostaniemy nic z tytulu urodzenia dziecka ani od PZU ani od innego ubezpieczyciela. Oj przyda sie taki tysiaczek :D :D :D

To mozna sie tak ubezpieczyc ??? czlowiek codziennie sie czegos uczy ... musze sie popytac :)

idzia - z tego co wiem, już za późno na ubezpieczenie! musi minąć chyba 6 miesięcy składkowych, żeby cokolwiek dostać.. nie załapiesz się już :( chyba, że w innych "ubezpieczalniach" niż PZU mają inne przepisy

Ja też uwierzę w becikowe, jak zobaczę we własnej kieszeni... :)
Tym bardziej, że w TV mczoraj mówili, że ustawa o dłuższych urlopach macierzyńskich ma obowiązywać od maja. To i becikowe też może dopiero od maja....

osinka pisze:
idzia pisze:
idzia - z tego co wiem, już za późno na ubezpieczenie! musi minąć chyba 6 miesięcy składkowych, żeby cokolwiek dostać.. nie załapiesz się już :( chyba, że w innych "ubezpieczalniach" niż PZU mają inne przepisy

raczej nie myslam o ubezpieczniu sie teraz, ale mam juz jakies ubezpiecznie wiec powinnam sie dowiedziec co mi tam przysluguje :) moze akurat cos mi skapnie ??? ;)

anik ja tak miałąm 3 miesiące temu 2 dni jakoś takie rózowe leciutko dzwoniłam do lekarza ale jak już do niego poszłam nic nie było i nic nie miałam on też nic nie stwierdził

może lepiej idź do gina albo zadzwoń przynajmniej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry