reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
agao pisze:
widziałam taką fajową komodę z wanną w srodku pomysłowa chhociaż można schować wanienkę mojemu się nie podobało on chce satojak z wanną sama nie wiem

mi też się podobają te komody ale chyba są na dłuższą metę mało praktyczne i jedną całą szufladę górną zajmuje wanienka.... ale fajne to one są rzeczywiście i chyba wszystko zależy jaką przestrzenią się dysponuje bo niewątpliwie wanienka w komodzie oszczędza miejsce w domu :)

reklama
Hej hej sniezne pozdrowienia z Wegier!!!! Jestem strasznie wymeczona po podrozy!!!
Agawa a gdzie dokladnie w Bielsku? Bo ja tez poszukuje komody.
Po tych swietach to ledwo sie ruszam- tak sie obzarlam!!!!! ( Gdzie ja to spale???)

a w Poznaniu też śnieg - zadymka, że hej! jest ślicznie :) tylko, że jutro wybieramy się w góry i taka pogoda w drodze to nie za bardzo
chyba się starzeję - coraz większą przyjemność sprawia mi kanapa, kominek i gazeta ... ::)

a co do komody - to ja kupiłam taką z przewijakiem w Ikei - za ok. 500 zł + nadstawka (tj. po zaprzestaniu używania przewijaka dokręca się górne półki i powstaje wysoki regał)

felqua pisze:
Hej hej sniezne pozdrowienia z Wegier!!!! Jestem strasznie wymeczona po podrozy!!!
Agawa a gdzie dokladnie w Bielsku? Bo ja tez poszukuje komody.
Po tych swietach to ledwo sie ruszam- tak sie obzarlam!!!!! ( Gdzie ja to spale???)
Centrum Handlowe Bogmar Partyzantów 22. II Piętro - to taki b. duży dom handlowy tylko z meblami. Są 4 piętra i naprawde można kupić coś dobrego i taniego. A jakie ładne i tanie szafy tam mieli ach....................

Miłych snów, Kinga...

ja mając bardzo małe mieszkanko, na wanienkę znalazłam miesjce na dodatkowej półce w łazience, pod samym sufitem (siega tylko Igor -ale i yak tylko on kąpie) a kąpałam na skłądanym metalowym stelazu który łatwo chował się za szafą.

o azik!
czy te stelaże do wanienek są stabilne? - bo my nie mamy wanny tylko prysznic i nie wiem jak bym miała kąpać małego na podłodze - to niewygodne chyba. a co do stelaża - to poprostu zastanawiam się czy bezpieczny???

reklama
nie miałam żadnych problemów nawet przy moim małym szaleńcu - a bardzo wygone dla kręgosłupa, teraz jak musze się nachylać w wannie - to jest problem.

stelaż używałam do ok 6 miesiąca - kiedy mały zaczął za mocno chlapać i próbował się wydostać z wanienki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry