reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Osinka - a jakie macie rowery? My zakupiliśmy sobie tuż przed ciążą ale nie zdążyłam się swoim nacieszyć :( Obiecałam Piotrkowi, że jak wszystko z maluchem i ze mną bedzie ok, to zawołamy moją siostrę aby posiedziała chwilę z małym a sami śmigniemy do jakiegoś lasu. Strasznie mu zazdrościłam jak jeździł latem...

agao pisze:
smutno mi bardzo
właśnie odjechali rodzice :(

siedzę sama bo miś wykulal się na trening

aga! własnie chciałam Cię zapytac, czy masz jeszcze towarzystwo rodziców...

nie bądź smutna, niedługo pewnie znów sie zobaczycie!!!

iwosz pisze:
Osinka - a jakie macie rowery? My zakupiliśmy sobie tuż przed ciążą ale nie zdążyłam się swoim nacieszyć :( Obiecałam Piotrkowi, że jak wszystko z maluchem i ze mną bedzie ok, to zawołamy moją siostrę aby posiedziała chwilę z małym a sami śmigniemy do jakiegoś lasu. Strasznie mu zazdrościłam jak jeździł latem...

mamy trekkingi, koła 28 cali, 1000 razy modyfikowane i udoskonalane ;) zastanawiamy się nad zmianą na rowery górskie + opony semi-slicki = mniejszy problem przy transporcie, np. w tym roku jechaliśmy do Genewy Orbisem, musieliśmy rowery rozkręcić na czynniki pierwsze i upchnąc w kartonach - w górskich wystarczyłoby zdjąć przednie koło
z dzieckiem będziemy musieli zmienić styl podróży - trzeba będzie jechać samochodem, potem auto gdzieś zostawić i dalej jechać rowerami z bobem - nie wyobrażam sobie przeprawy pociagami - 2 rowery, bob, my i dziecko... ewentualnie zostaje nam Orbis

osinko! jestem ciekawa, jak bedzie wyglądał pierwszy rower Waszej Agaty!! Ciekawe, czy dla rocznych dzieci produkują wyczynowe dwukołowe bryki ?? ::) ::) ::)

reklama
Po glukozie przypomniałam sobie jak to było na początku ciąży kiedy miałam permanantne mdłości i nic nie pomagało ale na szcęście po glukozie trzymało mnie kilka godzin(ok 8-9) a nie prawie cztery miesiące... to tak na pocieszenie :laugh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry