reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

a żeby mi nie było smutno zaczęły mi się na maksa wyżynać jednocześnie 2 ósemki w żuchwie i mnie bolą z tyłu dziąsła-ale sobie znalazły porę

może to znak że będę mądrą mamą ::) ;) ;D

reklama
ANIK78 pisze:
Dziewczyny, kiedyś była rozmowa o nieochrzczonych dzieciach, proszę poczytajcie sobie http://wiadomosci.onet.pl/1305063,240,kioskart.html
ciekawe...byłoby dobrze, gdyby znieśli tę teorię o tym, że dzieci są gdzieś tam "zawieszone"; myslę, że dla wielu rodziców, którzy stracili dzieci przysparzało to tylko dodatkowego cierpienia; jestem wierząca ale zawsze buntowałam się przeciwko tej teorii - wydawała mi się ona absurdalna wobec mojego przekonania (doświadczenia) o miłości Boga do człowieka

a jak wyglada ten czop???????????????????????? i jego odejście- jak można to cudo rozpoznac??????????????????

A moja dzidzia wczoraj tak wariowala, ze mialam wrazenie, ze zaraz mi skore na brzuszku przebije, a dzisiaj spokojna. Tzn. cos tam sie rusza, ale delikatniej no i inaczej, znowu kopie w krocze czy tez jelita- w kazdym razie tam gdzies glebiej i nisko.

Oj, Agao, ja nie mam jeszcze ani jednej ósemki... ;)

Jeśli chodzi o czop, to mi zaczął odchodzić w niedzielę wieczorem, ale bez bólu. Dzwoniłam do położnej i kazała rano przyjechać do szpitala. Tak też zrobiłam. Ale dopiero z poniedziałku na wtorek zaczęłam mieć skurcze, a we wtorek rano czop podbarwił się krwią..... a o 15.35 Daria była już na świecie.... Tak, że w sumie pojawiłam się w szpitalu o dzień za wcześnie :D

Witam wszystkie przyszle mamusie:) Mam termin na 27 marca i juz nie moge sie doczekac... podobno ma byc dziewczynka:) Nie moge sie doczekac ale boje sie strasznie, wszyscy mowia ze bole porodowe sa naprawde bolesne wrrrr az strach pomyslec :) buziaczki A wy jak sie trzymacie???

reklama
Do góry