reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

reklama
osinko, ja nie śpię w dzień, wręcz przeciwnie, staram się łazić na spacery, latac po domu, zmęczyć... i ..... mam nadzieję, że takie noce będą rzadkością (zgłupiałam jak się pisze to słowo ;) )

to chyba wina hormonów, albo co??
nigdy nie miałam problemów ze snem, zaraz po przyłożeniu głowy do poduchy spałam, a w ciąży też mnie takie stany dopadają...

nie wiem co się dzieje, ale najgorzej na tym wychodzi Rafał, bo jak nie mogę spać, wpadają mi do głowy różne ciekawe pomysły... w sobotę wymyśliłam, żeby Rafał zrobił nową szafę i to wnękową!!! Mi się to wydaje bardzo proste... Wczoraj swój pomysł sprzedałąm rafiemu i teściowi! Miny mieli takie, że ... uciekać, ale teściówka podchwyciła pomysł i zagadała ich. Stanęło na tym, że trzeba z naszą starą szafą coś zrobić i nawet wymyslili co... :) A! I jeszcze jeden pomysł zrodził się w łysawej głowie mojego teściulka: wbudować drzwiczki w sosnowych regałach półkowych. Jestem szczęsliwa!!! :)

kłopoty ze snem są chyba naturalne w ciąży u wielu kobiet, ja mimo zmęczenia często też nie mogę zasnąć ani w dzień ani w nocy i mam tak już od kilku tygodni i nie pomaga ani ciepłe mleczko ani meliska, no trudno, a teraz mam jeszcze jakieś głupie fazy że jak się kładę to zaczynam myśleś o czymś co mnie denerwuje np. że nie zdąże kupić wózka i tak sie nakrecam..... jakaś nerwica natręćtw mnie dopadła czy co

Ja tez mam problemy ze spaniem, jak wstaję w nocy do ubikacji, to potem tak min. godzine nie mogę usnąć i u mnie tak jak u Ciebie Kinga najbardziej cierpi na tym mój mąż, bo też ciągle coś wymyślam, ostatnio, żebyśmy może jednak pomalowali sypialnię ( choć parę tygodni temu stwierdziliśmy że nie) ;D

reklama
Jak mi się dziś nic nie chce!!!
Niby obudziłam się około 9, umyłam, ale dalej leżę w łóżku! To jakis koszmar! nawet nie chce mi się iść zrobić herbaty do kuchni!!! buuuu

Do góry