reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
no to sobie troszke odpocznie od szpitala
bo niedlugo i tak zawita na porodowke ;D

zawsze w domciu lepiej odpoczywac

no tak jest najczesciej :) wiec ja nie wierze tak do konca w te prognozy, zreszta jak samo slowo mowi ato tylko podejrzenie a nie pewnosc.
ale.... wg dzisiejszego usg CHLOPIEC!! tatus super zadowolony, chociaz powiedzial ze juz na dziewczynke sie nastawil (bo w listopadzie miala byc dziewuszka) :) wiec narazie prosze dopisac mi chopczyka :) qurcze jak ja mu dam na imie?? a miala byc Hania... :p

oj no to kłopocik ale na pewno wymyślicie jakis śliczne imionko
ja jestem strasznie ciekawa czy prognozy lekarskie sie sprawdza
szczerze mowiac chcialabym bo juz jakos zaczelam sie przywyczajac do mysli o córci
...........ach dziecko to dziecko poczekamy zobaczymy ;)

Fajnie, że wypuścili Kingę!
Mam nadzieję, że maluch Kaśki jeszcze poczeka - teraz liczy się każdy dzień.

Idę do kina - na "Monachium", podobno ciekawy tylko trwa 3 godziny- mam nadzieję, że uda mi się wytrzymać bez kibelka ;D
A wieczorem do okulisty - pogadamy o porodzie...

ja bym nie dała rady 3 godziny
nie dosc ze bez kibelka to jeszcze w takiej jednostajnej pozycju uuu

ja tez nie moglabym wysiedziec tyle, na uczelni 1,5 godz. nie dawalam rady wysiedziec na szczescie teraz mamy przerwe na 5 tyg.bo juz po sesji no i praktyki od 13 lutego. wiec mam czas na odpoczynek i moze porod...

reklama
Kostki opuchnięte od tygodnia, ręce też nie wyglądają lepiej. Dziś byłam u lekarza, tętno dzidziusia nieco za wysokie 170/min, więc zrobiono mi KTG i niby wszystko ok, choc trochę się martwię, czy chociaż z moim Słoneczkiem wszystko w porządku? Pozdrawiam - M.
.png

Do góry