reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja mam model Radek II z szuflada - ze sklepu internetowego www.dla-dzieci.pl - oni tam nawet sami przywoza, mi pani przywiozla po dwu dniach od zamowienia. (a teraz jeszcze otwieraja swoj sklep w Wawie).
Kosztowalo 200 zl. Jestem bardzo zadowolona z szuflady- naprawde duzo rzeczy mozna tam wlozyc. Poniewaz mam malo miejsca w mieszkaniu a lozeczko stoi tak, ze do szuflady jest swobodny dostep, zdecydowalam sie na to lozeczko, bo wczesniej myslalam tez o Radku II ale bez szuflady- jest prawie o 100 zl tanszy. Ale w ogole lozeczko ladne i stabilne. Aha- jak juz wczesniej pisalam to sosna- raz ze mi pasuje do mebli, dwa ze sosnowe sa zawsze najtansze.

ja mam RADEK VII z szufladą teak z tego samego sklepu co aniam i też jestem bardzo zadowolona, zresztą zamówiłam tam całe łożeczkowe wyposażenie (materacyk, pościel 2X, prześcierasła, wkład do pościeli, rożek) dostałam gratiski i pani przywiozła mi do domu, za łożeczko zapłaciłam 325 zł ale to wersja najdroższa w tym sklepie a i tak łóżeczko tańsze o ok80 złotych od identycznego które widziałam w sklepach z dzieciowymi rzeczami

Dzisiaj już popakowaliśmy troszkę rzeczy - takich, któych narazie nie będziemy używać. Jak się okazało dużo nie musimy też wydawać na wyposażenie - mama Rafała dała nam chyba z 10 ręczników, serwis, sztućce, Mój brat ma niepotzrebny tv (został mu kiedyś po likwidacji swojego sklepu), od taty wezmę obrazy, które sama namalował. Także nie jest źle :) Teraz już spokojnie mogę zacząć rodzić ;)

nio foteczki słodziutkie
ale mi sie strasznie podoba to jak ta lista jest wykonana
te niebieskie i rozowe misie i w ogóle ::)

reklama
Dzisiaj o godzinie 01:10 na świat przyszedł Kubuś z wagą 3250g i 55 cm. Kubuś miał się urodzić 5 marca 2006 a urodził się dzisiaj :)

Szczęśliwy mąż i ojciec :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry