Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kupilismy lozeczko Klupsia i nic a nic nie smierdzi. Materacyk tez bez zapachu. Rozek ktory zamowilam na Allegro tez idealny ale wypralam bo nie wiem czy go ktos nie macal. Zapaomnialam dodac ze jestem wybitnie wrazliwa na wszelkie zapachy. Moze Wasze lozeczka sa pokryte jakims lakierem lub bejca czy farba.Aniam pisze:Catherinka - kupuj i skrecaj jak najszybciej! Nawet nie wiesz jak to smierdzi! Skoro mi i mezowi przeszkadza to tym bardziej takiemu malenstwu. U mnie lozeczko juz od czwartku skrecone i nadal smierdzi- Agao mowila, ze u niej ten paskudny zapach utrzymywal sie przez tydzien. Tak samo brzydki zapaszek maja te rzeczy z wypelnieniami- czyli ochraniacz, przybornik, rozek (chyba ze zamierzasz je wyprac, ale moim zdaniem nie ma to duzego sensu, w przeciwienstwie do poscieli dzidzia nie bedzie miala z nimi duzego kontakt, a moga sie zniszczyc w praniu).