reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

reklama
mamaboo!! cieszę się razem z Wami :)

felqua! a jaki tryb życia prowadzisz z takim rozwarciem i krótką szyjką? Ja mam rozwarcie na 2cm i szyjkę 1,5 cm i mam wyrzuty sumienia, jak choć na chwile wstaję z łóżka

catherinka pisze:
Nio... Ja mam coraz silniejsze takie odczucia, bo dopiero teraz pokój zaczyna zapełniać się rzeczami dla maleństwa... :-) I stwierdziłam, że łóżeczka to chyba nie kupię przed porodem, albo kupię ale nie skręcimy, bo inaczej pewnie będę wystawać przy łóżeczku i wyobrażać sobie maleństwo w nim... :-) ;D

catherinka u mnie skręcone łóżeczko wywołuje właśnie takie objawy, ale bardziej u wszystkich odwiedzających....chociaż już marzę, żeby w tej pościeli leżało Moje Maleństwo...ale się rozmarzyłam...

No widzisz MamaBoo !!! Super! Cieszę się strasznie, bo bardzo Wam kibicowałam, żeby się udało! Będziesz miała spokój przy maluszku :)

Cisza , spokój to mi się teraz marzy................. Chodzić do ubikacji 5 razy w nocy i nie przejmować się, ze kogoś obudzę ;) Wczoraj znów mieliśmy akcję - Kaśka z zazdrości znów mnie wyzwała od najgorszych..... Ale mam ją gdzieś.

reklama
Do góry