reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
qurcze ja dopiero ide do gina za tydzień. Mam nadziejeże moje dzidzi troche przybierze na wadze bo w zeszłym tygodniu jak skończyłam 33 tydzień ważył 2010 g.

MamaBoo gratuluje i synka i mieszkanka!!
ja też mam często uczucie takiego ciągnięcia w dole brzucha, ostatnio to nawet boje się wyjśc gdzieś dalej z domu, że dostane jakichś skurczy..

Ja mam nadzieje że do porodu będzie ważył co najmniej 2450. Bo że wcześniej urodze to wiem - szyjka mięciutka i takjak fenoterolodstawią to może koło 10 Marca przyjdzie na świat.
A tertaz z innej paczki słyszałam od położnej że na laktacje polecają piwo Karmi czy któraś z was się z tym spotkała????

a ja trochę z innej beczki, chciałam się wam pochwalić,że dzisiaj zdałam przedostatni egzamin w sesji(zrobiłam sobie taki mały urodzinowy prezencik :laugh: )jeszcze tylko filozofia 22 lutego, a potem mogę już spokojnie rodzić :)

reklama
nikt nie wie co z azik?????????
mamo boo tez ladne
kasiula ja slyszalam ze przy porodzie nie ma roznicy jak sie rodzi np.dziecko co ma 3kg a co 4kg.ta sama droga ten sm bol
agawa ja tez slyszalam o karmi,tylko tyle ze musi byc odgazowane,na laktacje tez sa herbatki ziolowe i bawarka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry