reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No i już po podpisaniu umowy :D :D :D :D :D :D
Och jak się cieszę :) Już powiedziałam, ze teraz to nawet już i dziś mogę rodzić :) Jeszcze dzisiaj tam jadę z niektórymi rzeczami (m.in. z wózkiem) i się pozachwycam :)
Hmmmm - jakby Wam opisać to mieszkanko ? To jest kawalerka z "widną" kuchnią. Czyli jest prawie połaczona z pokojem takim blatem (swoją drogą to zawsze o takiej marzyłam :) ). Całkowicie umeblowana - nic tylko się od razu wprowadzać. Ale to nie wiem kiedy nastąpi. Być może dopiero po narodzinach Oscarka (czyli może już całkiem niedługo ;) ). Na pewno już bliżej niż dalej. A właśnie ! Jutro idę na wizytę do ginki i coś mi się wydaje, że już niedługo. Tak mi się brzuch spinał na podpisaniu tej umowy, że szok. W ogóle tak ciągnie w dół.... A Oscar dzisiaj leniwy i to bardzo. Teraz coś tam sobie robi, ale wcześniej to wszystko było takie powolne. Oj nawet nie wiecie jakbym już chciała wejść do tego naszego mieszkanka z Maleństwem.... Cisza, spokój - wpuszczam kogo chcę. Żyć nie umierać...... A teraz chyba pójdę się zdrzemnąć, bo padam. Acha! Plecy zaczynają znowu boleć a już przestały.....

reklama
no tak sie ciesze z enawet nie masz pojecia!!
wierzyla ze w koncu wam sie uda i prosze!! no i oskarek tez chyba ciekawy jak to mieszkanko wyglada bo sie tak zdecydowal powoli wybierac (no nie tak powoli :) )
raz jeszcze gratuluje mieszkanka!!

Catherinka , wlasnie widzialam ten nowozalozony watek - jest rewelacyjny,super!!Nie oczekuj jakich kolwiek krytyk,bo chyba sie nie doczekasz. ;D :laugh:

mi watek sie podoba ;)
juz zalatwione "urodziny i gratulacje" na gorze i tam powiadamiajmy sie o nowo urodzonych

pisalam do azik ale nie dostalam smsa zwrotnego,wie ktos moze co u niej??????????mam nadzieje ze wszystko ok

hej dziewczyny, raptem poltora dnia tu nie zagladalam a tu takie niespodzianki! Pytia mamusia!!!

Ja bylam na badaniach, mialam pierwszy raz ktg zrobione. Wszystko jest ok, dzidzia wazy jakies 2600-2800 gramow (spora dziewczynka, prawda?), ma dlugie nogi i najprawdopodobniej urodzi sie przed terminem, bo nawet juz usg pokazuje nowy termin- to jest 15 marca. Ale szyjka ma juz tylko 1 cm i mieciutka jest, wiec lekarze daja mi jakiies 3 tygodnie i mam sie przez ten czas oszczedzac.

to ile dni przed terminem jest oki ale moze dopisać na kiedy był ten termin a w którym obecnie tygodniu była podczas porodu
no nie wiem chyba ze to juz za dużo wiadomosci ale tak by bylo jasno i przejżyscie :)

czy spora mozna by dyskutować moja córcia waży już 3100 !!!
mam nadzieje ze nie zameczy mnie zabardzo podczas porodu bo im wieksze dziecko tym trudniej ale cóż dam rade ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry