reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mamuśki kochane jak się czujecie? Przecież to już końcóweczka? Szykujecie się już do przywitania maleństw, zakupy zrobione? Ja dziś jadę z mężulkiem obejrzeć wózki, jak coś fajnego znajdziemy to kupimy i będzie z głowy. Pozostanie tylko czekać na skurcze. Wczoraj w szkole rodzenia uczyłam się parcia i bez skurczy wychodziło mi całkiem nieźle, boję się myśleć co będzie jak się zacznie? Mój synuś znów wczoraj szalał, znów skacze mu tętno rano ok. 180, wieczorem 140 :-[, nie wiem co może być przyczyną? W szpitalu też wszystko było w normie i puścili mnie do domu, więc nie wiem co może powodować tak wysokie tętno małego. Piszcie co u Was?
Pozdrawiam - M.
.png

mokkate pisze:
Jest!  :D Zmniejszyłam zdjęcie. Mam dziś jakieś nadprzyrodzone zdolności ;D ;D ;D
Tyle czasu nic, a tu proszę: dwie umiejętności naraz.

Specjalnie dla Kingi  ;)
sz6ww.jpg

o rany mokkate jakie ładne dzieci z mężem "konstruujercie" ;) ;D ;D ;D, może zajmijcie się produkcją masową ;) ;D ;D ;D

jus20sto pisze:
czesc dziewczynki....sylwia trzymam kciuki za was
dziewczyny a wiecie co z Mamą Boo??
??
Mamy Boo wczoraj w ogole wsrod nas nie bylo-albo sie przenosza do nowego mieszkanka i byc moze odlaczyli na ten czas komputer,albo...no wiesz co.
A wczoraj wieczorem Magdalena tez nie czula sie najlepiej,tzn miala jakies skurcze dosc bolesne,a potem znikla.Nie wiem co sie z nia dzieje,ale mam nadzieje ze jakos sobie daje rade.

właśnie zdemolowałam pół kuchni (piekę ten boczek), zrzuciłam sobie deskę do krojenia na stopy i wylałam mleko na podlogę - niech żyje zgrabność!! Zapowiedziałam Piotrkowi, że już do niczego więcej się w kuchni nie dotknę ;D

jus20sto pisze:
Zmówmy się wszystkie i rodźmy w jeden dzień ;D ;D
a kto by o tym wszystkim informował? - chociaż... Pytia już po...

Dziewczyny - dziś kończę 38 tydzień!!! Brzdąc jest już książkowo donoszony!! Może jakaś imprezka?? ;D (a jeszcze tak niedawno byłam w 12-ym)

reklama
To fajnie masz a nie korci cie zastosowanie jakis przyspieszaczy??? ;D

ja mysle o tym ze jak dotrwam do 38 tygodnia a to juz w ta srode
to czytałam porady w styczniowkach czy lotowkach zeby brac cieple kąpiele+masowac piersi +seksik
:laugh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry