• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
filipku i ode mnie!!!!!! i bartus tez sie dolacza do zyczen dla babyboomowego kuzynka :)

a z tym spaniem to czytalam ze jak mama idzie do pracy to maluszek moze zaczac gorzej sypiac bo wyczuwa zmiany, ale sie przyzwyczai, na pewn!!!

Jejku, ale milutko :) Wchodzę na BB a tu tyle życzeń, ciotki pamiętaly, a ja nie ::) ;D Dziękujemy! :) Filip chyba w ramach ukończenia 4 miechow dziś pozwolił pospać do 10:30 :)

magdalenaB pisze:
filipku i ode mnie!!!!!! i bartus tez sie dolacza do zyczen dla babyboomowego kuzynka :)

a z tym spaniem to czytalam ze jak mama idzie do pracy to maluszek moze zaczac gorzej sypiac bo wyczuwa zmiany, ale sie przyzwyczai, na pewn!!!
Jak na razie (tfu, tfu, odpukać) zasypia z tatusiem o tej porze co zawsze i śpi w nocy bez zmian, gorzej jest z porankiem ::)

Kinga, a tak żeby było kompletnie to w domku mam trójkę chłopaków, bo jeszcze pies Borys ;D Więc jeszcze trzeba by dodać "B" ;D

dziewczyny u mnie pada - pierwszy raz od niepamiętnych czasów. jak się wspaniale oddycha. zaraz biorę Piotrka na dwór i idziemy łązić w deszczuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry