• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wszystkiego naj naj naj dla Filipa i Agaty!!

U nas troche polało i można było normalnie pooddychać ::)

Maggusia spokojnej nocki :)

i reszcie marcówek oczywiście też ;D

reklama
nie wyspalam sie-pierwszy raz od kiedy jest kacper sie nie wyspalam..............no kiedys to musialo nadejsc 8)
ja poszlam spac o 1-wiadomo BB-a synek obudzil sie o 4 i do 8 szalal ::) juz chcialam mu buzie kneblowac ;) bo sobie dyskutowal tak

Sylwia haha maly gadula sie zrobil widocznie zebralo go na porozmawianie z mamusia :)

Ja tez jak zwykle sie nie wyspalam!Brianowi ida prawdopodobnie zeby ;) i do tego zle mu chyba paznokiec rosnie u nozki i ma takiego bombla ze szok w poniedzialek bede musiala gonic do lekarza :(

maggusia jezeli jest zakazenie przy paznokciu to poradzi ci pani doktor przykladac wacik z woda z sola (na pol szkl wody 1 lyzeczka soli). u nas na poczatku takze bylo zakazenie przy paznokciu poniewaz ja jako mama niedoswiadczona jeszcze ;) obcielam skorke naddarta i wtedy jeszcze przychodzila na wizyty domowe do mnie polozna i kazala mi tak robic.ja jeszcze jak sie zrobil babel ropnyu to go przeklulam, ropa wyplynela zdezynfekowalam i przemywalam woda z sola i po dwoch dniach bylo ok.

a ja w związku z upałami oraz gniazdem os na naszym balkonie wylądowałam u rodziców w Raciborzu.Nie ma mnie już od środy w Krakowie i całe szczęście , bo na naszym poddaszu można się usmazyć , a rodzice mieszkają w kamienicy i tutaj można preżyć,a w nocy nawet przyjemny chłodek można poczuć.Ostatni raz byłam tutaj ponad rok temu, jak byłam w 5 tygodniu ciązy, więc właściwie Zosia jest tu juz drugi raz :D.Zostaniemy, dopóki upały nie miną, aha no i jeszcze z tym gniazdem trzeba coś zrobić.Kiedy dzień przed wyjazdem zadzwoniłam do straży pożarnej, to powiedzieli ,że mogą przyjechać ,ale wcześniej musimy się zaopatrzyć w środek na osy(nie powiedzieli jaki , tylko tyle ,że znajdę jakiś w sklepie ogrodniczym).Dopiero wtedy moje zgłoszenie zostanie przyjęte.Mój mąż ma załatwić tą sprawę z osami ,zanim wrócimy do domku, ale póki co miał tyle pracy ,że jeszcze nie znalazł czasu na zakup tego środka.

Zuzia24 pisze:
maggusia jezeli jest zakazenie przy paznokciu to poradzi ci pani doktor przykladac wacik z woda z sola (na pol szkl wody 1 lyzeczka soli). u nas na poczatku takze bylo zakazenie przy paznokciu poniewaz ja jako mama niedoswiadczona jeszcze  ;) obcielam skorke naddarta i wtedy jeszcze przychodzila na wizyty domowe do mnie polozna i kazala mi tak robic.ja jeszcze jak sie zrobil babel ropnyu to go przeklulam, ropa wyplynela zdezynfekowalam i przemywalam woda z sola i po dwoch dniach bylo ok.

ojej
przeciueż to musi piec....

reklama
No wiec ta luszczaca sie skorka z paluszka odpadla jest troszke napuchniety jak Brian usnie to poogladam paznokcia ale chyba tam ropki nie ma.
Iza dzieki za informacje wlasnie tez pomyslalam o soli z woda.
Wiem ze sol wyciaga.
Mam tez rywanol wiec chyba tez tego sprobuje jak nie pomoze sol.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry