• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Sylwia wlasnie zastanawialam sie skad kazdy ma takie zdjecie i pod spodem tik-tak no i weszlam sobie tam i fajna nawet stronka :) ale dlaczego ja mam tylko dwa paski do wyboru?to nie kapuje hehe

Spóźnione gratulacje dla Agatki!!!

Koga, Osinka, fajnie,że odpoczęłyście!

Koga - Filip też tak ni stąd ni z owąd (tak to się pisze? ::)) zaczął robić różne postępy, więc Cię rozumiem, takie miłe zaskoczenie co? :)
Ja już po dwóch dniach w pracy - najważniejsze, żeby mieć dużo pracy, żeby czas zleciał, wtedy jest ok i da się przeżyć. Najgorsze jest tylko spogladanie w około 7 godzinie pracy na zdjęcie na tapecie (oczywiście jest tam Filipek :)) Wtedy tęsknota się wzmaga, ale wtedy już blisko do wyjścia :)

mamaoli pisze:
osinka, witajcie :)

jesteś chyba jedyną osobą na tym forum, która wraca szzęsliwa od teściowej ;D ;D

ee, ale teściowa też mnie wpieniła, w sumie to moja wina była
w piatek ok 12 wygadałam się, że Agata od czwartku od 15 nie zrobiła kupki, no i się zaczeło! teściowa męczyła mnie cały piątek, w sobotę o 5 rano wpadła do nas do pokoju z pytaniem, czy Agata się załatwiła 8) wkurzyła mnie strasznie
w końcu Krzysiek poszedł mamie zrobić wykład nt. kupek, przyswajania mleka itp. itp., ja siedziałam w pokoju, ubierałam Agacinkę, nagle wpadła teściowa i mnie całuje i przeprasza, bo ona nie wiedziała jak to jest z tymi kupkami, już zapomniała i niepoitrzebnie mnie denerwowała... ::)
powiem Wam, że mi się zrobiło głupio, bo zamiast od razu powiedzieć co i jak jest z tymi kupkami, to zablokowałam się i nic nie mówiłam, jak teściowa gdakała, że jem za mało zup, że to od tego Agatka nie załatwia się, że Agata dostanie hemoroidów itp., a najbardziej oberwało się Krzyskowi, że za mało mi pomaga, że ja tylko przy dziecku i przez to nie mogę sobie ugotować porządnej zupy!!! ::)

całe przedpołudnie teściowa spędziła w sklepach - poszukiwała plastikowej tarki dla agatki, potem gotowała mi zupę, musiałam ją jeść na obiad, kolację i śniadanie :P :P pyyyszna była i oczywiście tylko dla mnie ;)

suszi pisze:
a ja w związku z upałami oraz gniazdem os na naszym balkonie wylądowałam u rodziców w Raciborzu.Nie ma mnie już od środy w Krakowie i całe szczęście , bo na naszym poddaszu można się usmazyć , a rodzice mieszkają w kamienicy i tutaj można preżyć,a w nocy nawet przyjemny chłodek można poczuć.Ostatni raz byłam tutaj ponad rok temu, jak byłam w 5 tygodniu ciązy, więc właściwie Zosia jest tu juz drugi raz :D.Zostaniemy, dopóki upały nie miną, aha no i jeszcze z tym gniazdem trzeba coś zrobić.Kiedy dzień przed wyjazdem zadzwoniłam do straży pożarnej, to powiedzieli ,że mogą przyjechać ,ale wcześniej musimy się zaopatrzyć w środek na osy(nie powiedzieli jaki , tylko tyle ,że znajdę jakiś w sklepie ogrodniczym).Dopiero wtedy moje zgłoszenie zostanie przyjęte.Mój mąż ma załatwić tą sprawę z osami ,zanim wrócimy do domku, ale póki co miał tyle pracy ,że jeszcze nie znalazł czasu na zakup tego środka.

suszi, moja teściowa miala osy na działce, wezwała straż i kazali jej kupc zwykłego raida w sprayu

spóźnione życzenia dla Filipusa i Agaciorki .

a dzis Świętuję Maksiu Kogi i Zuzia! Wszystkiego co najlepsze. Samych "postepowych" i odkrywczych dni :)

Ja przez 2 dni jakaś zdołowana byłam, nie wchodziłam na BB, chociaż wiem, że to właśnie Wy najlepiej mnie rozumiecie...
mam nadzieję, że te dni "jaskiniowca" skończyły się i od dziś wraz z deszczem przyjdzie do mnie lepszy humor :)

Ja tez troche spoznione ale bardzo gorace BUZIACZKI DLA Agatki i Filipka

Jutro wyjezdzamy na wakacje nad morze, mielismy wyjechac w ta sobote ale problemy z samochodm, na szczescie juz wszystko zalatwione i jedziemy na noc we wtorek. Nie mam kiedy ostatnio kilkac na BB i chyba juz nie nadrobie tego co produkujecie (Catherinka podziwiam Cie jak Ty wszystko godzisz i jeszcze nadrabiasz zaleglosci na BB - to juz chyba nalog, co?) Bardzo sie ciesze z urlopu, bo tatko w koncu bedzie przez 2 tygodnie z Lolem, bo tak go malo widzi :(

Mamuski trzymajcie sie i odezwe sie jak wroce tj ok 11go :) a na fotowatku jeszcze dzis wkleje kika fotek, bo tego nie moge opuscic ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry