Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mamaoli pisze:osinka, witajcie
jesteś chyba jedyną osobą na tym forum, która wraca szzęsliwa od teściowej ;D ;D
catherinka pisze:Kinga, ale mi dałaś do myślenia ... tym "F i M" ... ;D Ale w końcu wymyśliłam! :laugh: Toż to moi cudowni mężczyźni!
P.S. Wybacz - to ta późna pora i do tego jeszcze obecność w pracy ;D
suszi pisze:a ja w związku z upałami oraz gniazdem os na naszym balkonie wylądowałam u rodziców w Raciborzu.Nie ma mnie już od środy w Krakowie i całe szczęście , bo na naszym poddaszu można się usmazyć , a rodzice mieszkają w kamienicy i tutaj można preżyć,a w nocy nawet przyjemny chłodek można poczuć.Ostatni raz byłam tutaj ponad rok temu, jak byłam w 5 tygodniu ciązy, więc właściwie Zosia jest tu juz drugi raz.Zostaniemy, dopóki upały nie miną, aha no i jeszcze z tym gniazdem trzeba coś zrobić.Kiedy dzień przed wyjazdem zadzwoniłam do straży pożarnej, to powiedzieli ,że mogą przyjechać ,ale wcześniej musimy się zaopatrzyć w środek na osy(nie powiedzieli jaki , tylko tyle ,że znajdę jakiś w sklepie ogrodniczym).Dopiero wtedy moje zgłoszenie zostanie przyjęte.Mój mąż ma załatwić tą sprawę z osami ,zanim wrócimy do domku, ale póki co miał tyle pracy ,że jeszcze nie znalazł czasu na zakup tego środka.