• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
maksiu i zuzia wszystkiego naj naj!!!!

spoznione tez zyczenia dla agacinki!!!

izka: milego urlopiku!!!

a bartek ma wlosy na nogach :laugh: :laugh: ;D normalnie sie usmialam jak to zobaczylam :) takie slodziutkie mikro wloski!! no i glowce tez mu rosna, ma teraz fryzure na punka ;)
a @ nadal nie dostalam i to juz...3 tydzien minal. w czwartek do gina :-[ boze mam nadzieje ze to tylko jakies hormonalne cos...

reklama
Magdalena-ja czekalam na @ 2 miesiace-wiec raczej nie masz sie czym martwic ( tez biore cerazette)
Maksio i Zuzia-duuuzo slodkich buziakow!
Izka-udanego wypoczynku dla calej rodzinki!!!

hmm tylko ja cerazette przestalam brac wlasnie w niedz. 3 tyg temu, bop chcialam przejsc na inne tabletki. i jak zwykle mialam poczekac na pierwszy dzien @ i normalnie zaczac brac nowe opakowanie (mam juz wykupione- harmonet i nie wiem czy sie przyda  :-[ )

zawsze cie chcialam o to spytac: dlaczego "felqua" ???

felqua: to taj jak moj mezulek sobie kiedys "wybral" nick quazzu bo tez sie tak powciskalo :laugh:

osinko: ale ty karmisz piersia prawda??

milla: a ty stosujesz jakies tabl.?? karmisz sztucznie czy naturalnie? bo to ma znaczenie chyba ???

reklama
wczesniej dokarmialam raz dziennie a teraz od 2 miesiecy tylko piersia wiec moze dlatego. Bralam te cezarki ale jakos mi nie bardzo pasowaly wiec odstawilam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry