reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
karolkaz pisze:
catherinka pisze:
No niestety nie, poprzednie studia (na polibudzie, budownictwo) przerwałam - to była moja decyzja baaardzo dobrze przemyślana i chciałam zacząć nowe w zeszlym roku, ale okazało się, że przyjdzie naświat Filipek no i postanowiłam przesunac to na ten rok. A pracuję w bankowym call-ceter - ja akurat w dziale obsługi bankowości internetowej :)
Catherinka - ja też pracowałam przez 1,5 roku w call centre ale u operatora komórkowego  więc wiem jak to jest - cały czas komputer i  gadanie gadanie z klientami :) :) :) :) ale po tym czasie gardło mi wysiadło  i musiałam zmienić pracę. :) :) :)
[/quote
no proszę dziewczyny, ja też jestem z call center :D

catherinka - ja odciągam w pracy 2 razy - a to jest mniej razy niż Maks normalnie jadł i już zauważam, że piersi się na te 2 razy łatwo przestawiły - więc im rzadziej tym niestety gorzej
czasem udaje mi się 3 razy odciągnąć ...
no ale może wykorzystaj zapasy , a potem jeden raz sztuczne - w końcu bez przesady - krzywdy z tego nie będzie ;)

Ja jak na razie utrzymuję rytm Filipowy :) Kurcze nie wiem, w sumie mogłabym w pracy odciągać, ale gdyby tylko było jakieś fajne pomieszczenie, w którym mogłabym to spokojnie robić... Najgorsze jest to, że specjalnie zakupiłam ostatnio silniczek do mojego laktatora ręcznego, żeby mieć elektryczny, no i wydalam na ten cel 215 zł, skzoda by było, żeby były one wyrzucone w błoto... :( nie wiem jeszcze pomyślę, pogadam z kierownikiem, może jakieś fajne miejsce się znajdzie, a jak nie to wykorzystam zapasy, a potem może już coś nowego wprowadzę, albo mieszankę.

catherinka no pewnie, pogadaj z kierownikiem, myślę że powinien się przejąć i zorganizować Ci jakieś zaciszne miejce do odciągania :)

reklama
dziewczyny - orientujecie się może jak to jest z dofinansowaniem kupna mieszkania przez ojczyznę naszą - tzn. czy ten punkt programu partii naszej rządzącej wszedł w życie, jakie trzeba spełnić warunki itd.?

byliśmy wczoraj w Gdańsku - mały dzielnie zniósł podróż; fajnie było - trochę humor mi się poprawił :laugh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry