catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Akurat dziś mam zmianę tzw. back-office'ową i generalnie się obijam ;D Więc czytam BB ;D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no proszę dziewczyny, ja też jestem z call centerkarolkaz pisze:Catherinka - ja też pracowałam przez 1,5 roku w call centre ale u operatora komórkowego więc wiem jak to jest - cały czas komputer i gadanie gadanie z klientamicatherinka pisze:No niestety nie, poprzednie studia (na polibudzie, budownictwo) przerwałam - to była moja decyzja baaardzo dobrze przemyślana i chciałam zacząć nowe w zeszlym roku, ale okazało się, że przyjdzie naświat Filipek no i postanowiłam przesunac to na ten rok. A pracuję w bankowym call-ceter - ja akurat w dziale obsługi bankowości internetowej![]()
![]()
![]()
![]()
ale po tym czasie gardło mi wysiadło i musiałam zmienić pracę.
![]()
![]()
[/quote
Catherinka- pozdrawiamy i życzymy spokojnej pracycatherinka pisze:Akurat dziś mam zmianę tzw. back-office'ową i generalnie się obijam ;D Więc czytam BB ;D
Lolcia- no proszę czyli sami swoilolcia81 pisze:coś mi się skasowało, ostatnie zdanie jest moje, tzn.
no proszę dziewczyny, ja też jestem z call center