reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kasiu u mnie niestety tak długa przerwa spowodowała zmniejszenie się ilości mleczka....jagódka przesypia całą noc, a ja po całym dniu nie mam siły, aby wstawać w nocy i odciągać...

reklama
Jeju...nie bylo mnie zaledwie 1 dzien-a tu tyle postow. Sprostowanie-Kingus-moj synek to Jan Olivér- ja nazywam go Jaskiem i tak wola na niego cala polska rodzina-a na Wegrzech-poniewaz nie umieja wymowic Jan, a co dopiero Jas lub Jasiek ( nawet na mnie mowia Ogato zamiast Agata)-Jas jest Olivérem w skrocie Olim-nie wiem jak moje dziecko sie w tym polapie,a co dopiero w 3 jezykach ktore czekaja na niego do nauki.Chyba bedzie niemowa...
Dzikujemy za wszystkie zyczenia!!!
Buziaki i usciski dla dzisiejszych solenizantow

Sylwia - szczęśliwej podróży i samych cudownych chwil na Zielonej Wyspie!!!
felqua - twój Jaś po prostu będzie miał niezły życiowy start z trzema językami w kieszeni ;)

A my byliśmy dzisiaj u fotografa zrobić Jasiowi zdjęcie do dowodu tymczasowego. Uparł się, że na zdjęciu będzie miał poważną minkę ;D

felqua: hehe gorzej jak pokreci w jednym zdaniu te trzy jezyki i tak zamiesza ze go nie zrozumiesz ;) :laugh:

juz sobie wyobrazam jak bedzie sie przedstawial... ::) :laugh: ;D

ja jak bylam mala to wszyscy na mnie w domu mowili Kaska (tak mam na drugie) a w szkole Magda (tak mam na pierwsze)
kiedys na imprezce rodzinnej ciocia wola: Kasiu chodz, powiedz jak masz na imie??
a ja odparlam: magdusia!! ;) ;D

Magda, Maga , dzięki za reakcję. Tzn. na razie mam jeszcze nie ruszony zapas zamrożony, mam tam 2 litry w sumie, więc na jakiś czas wystarczy. Kurcze nie chcę na razie podawać sztucznego....
Kurcze, a jak tam inne dziewczyny - poradźcie coś, please!!

Poza tym takie długie przerwy byłyby tylko co drugi tydzień - myślicie, że i tak spowoduje to zmniejszenie laktacji?

mozliwe, mozesz tez sprobowac odciagac wtedy gdy mozesz tzn. nie w czasie gdy maly je, ale tez nie w pracy (a wtedy gdy masz problem z odciaganiem to sobie odpuscic) to powinno utrzymac laktacje a na pewno jej nie zniejszyc.

a tak ps. moge spytac gdzie pracujesz?? bo pamietam ze ty chyba po inzynierce bylas tak??

No niestety nie, poprzednie studia (na polibudzie, budownictwo) przerwałam - to była moja decyzja baaardzo dobrze przemyślana i chciałam zacząć nowe w zeszlym roku, ale okazało się, że przyjdzie naświat Filipek no i postanowiłam przesunac to na ten rok. A pracuję w bankowym call-ceter - ja akurat w dziale obsługi bankowości internetowej :)

aa to ciagle przed komp. musisz siedziec i jeszcze chce ci sie na bb wchodzic ;) ;D to musi byc uzaleznienie jak w przypadku 99% tutaj udzielajacych sie "wspoluzaleznionych" ;D ;D

tak sobie mysle ciekawe co u asiabeti ???

reklama
catherinka pisze:
No niestety nie, poprzednie studia (na polibudzie, budownictwo) przerwałam - to była moja decyzja baaardzo dobrze przemyślana i chciałam zacząć nowe w zeszlym roku, ale okazało się, że przyjdzie naświat Filipek no i postanowiłam przesunac to na ten rok. A pracuję w bankowym call-ceter - ja akurat w dziale obsługi bankowości internetowej :)
Catherinka - ja też pracowałam przez 1,5 roku w call centre ale u operatora komórkowego więc wiem jak to jest - cały czas komputer i gadanie gadanie z klientami :) :) :) :) ale po tym czasie gardło mi wysiadło i musiałam zmienić pracę. :) :) :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry