reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kinga - ja i moje mleczko i herbatkę podaję ze smoka nr 1 aventu, na sztuczne mam nr2
Maksa nauczyłam pić z butelki 2 mies temu
chęć picia zależy od tego co jest w butli - moje mleko wyciumka do ostatniej kropli (to wiem z relacji mamy i niani) a herbatkę to łaskawie parę łyków

catherinka - ja zareagowałam! :) może nie wyraziłam się zbyt jasno, ale opowiedziałą się generalnie za odciąganiem w pracy
w moim wypadku nie wyobrażam sobie innego rozwiązania - ja mam małe piersi i po 4 godzinach bluzkę mam zalaną - wczoraj mnie w pracy zalało!!! na szczęście miałam marynarkę

azik pisze:
wiem że w normalnysch szkołach wcale nie jest lepiej, a nawet czasami gorzej bo.
1. jest więcej uczniów wklasie niż u mnie
2. ja dostaję dodatek za trudne warunki pracy
3. mam więcej srodków wychowawczych które mogę wykorzytać do utrzymania dyscypliny (i nie mówię tu o biczu, pasie :) )

ee to musisz miec cierpliwosci duzo da tych "dzieciaczkow" ja bym nie dala rady chyba ::)
podziwoam cie chapeau bas!!

Azik - to z niekapka można podawać mleko??? Bo, jak już gdzieś pisałam (tylko nie pamiętam gdzie) na moim, z Aventu wyraźnie jest napisane, żeby nie używać go do mleka!!!

Witajcie :)
Mam na imię Iwona, mieszkam w Warszawie. W czasie ciąży dość intensywnie was podczytywałam, kilka razy cosik napisałam, po urodzeniu zamilkłam. Chciałabym na nowo dołączyć do mam marcowych i mam nadzieję że jeszcze można...
Nasz synek Miłoszek urodził się 8 marca w dzień kobiet :) dokładnie o czasie :) poród również miałam ekspresowy, bo na izbie przyjęć byliśmy o 9.20 a 11.20 byliśmy już we trójkę :)
Mój ukochany ma na imię Dominik, znamy się 10 lat ale nie mamy ślubu, więc to też jeszcze przed nami, myślimy że może w przyszłym roku, ale jakoś nam się nie śpieszy choć muszę przyznać że mój TŻ mnie naciska ostatnio w tym temacie ::)
Coś o mnie mam 25 lat studiuję pedagogikę (teraz miałam dziekankę) i pracuję w dziale księgowym w dużej firmie ( teraz jestem na urlopie już wychowawczym, ale nie mam do czego wracać, bo otwarcie powiedziano mi że po tyg od powrotu dostanę wymówienie, bo dział jest do likwidacji :( )
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i mam nadzieję że będziemy się mogły lepiej poznać :)
Napisałam to samo w wątku parę słów o nas, ale pomyślałam sobie, że tu też spróbuję :)) dla skutezniejszego efektu i tak naprawdę to nie wiedziałm gdzie mam zacząć :)
pozdrawiam

Witaj Inkaa!!!

Ależ leje...mały nie śpi od 5... lubię w taką pogodę zrobić sobie herbatę, wskoczyć pod koc i poczytać.... - może za rok lub dwa się uda.... ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry