reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
kaska: i ja uwazam ze jestes wielka! wiele juz znioslas i nie poddajesz sie! i to najwazniejsze jest dla piotrusia!!
trzymam kciuki za Was i pamietj ze to niedlugo sie skonczy!! :*

mamooli: to cholerne konowaly! :mad: przepraszam ale jak sobie pomysle ze mozna bylo juz dawno temu to zdiagnozowac... ale coz wazne ze juz wszystko jasne jest! ;)

wielkie zyczenia, dla malych solenizantow!!!!!! :) :*

duża buźka dla OLI I LOLA!!!!!!!!!

Maksiu dziś zrobił dwie wielkie kupska z rana i jakies inne kolory ::) i troche bardziej był wysypany ...
mam nadzieje że to organizm pozbywa sie wstretnych grzybów..

zakupiłam woreczki na mocz i w poniedziałek zaniesiemy na posiew

dobrego dzionka dziewczyny!

jeju, mamooli! jak się cieszę, że jest światełko w tunelu :) W takich chwilach baaardzo się cieszę z netu, z jego możliwości :)

Buziaki dla Lola i Oleńki! Samych radosnych chwil :)

Dziekujemy za zyczenia :)

I wszystkiego naj dla Lola:) :laugh:

Mamaoli- patrz, a tyle sie meczylismy , teraz juz bedzie z gorki, Maksiu szybko dojdzie do siebie :)
Ja dzis dostalam pelne wyniki badan- grzybow niema, tylko ten gronek ;) (mamy tez wykaz na co jest wrazliwy), jutro mamy wizyte u dr Kubalskiej.

Ja tez na wszelki wypadek nie bede szalec z cukrem i ze skrobia w postaci czystej dlatego mam dylemat- co podac zamiast kaszki ryzowej badz kukurydzianej (nie maja prawie nic procz weglowodanow). Mysle o kaszy gryczanej, ale jest za gruba. Przetrzec ja ???A moze ktos widzial kaszke gryczana ?

Kasiu- trzymaj sie dzielnie ! strasznie mi przykro ze taki maluch jak Piotrek musi sie tyle nacierpiec, ale na pewno szybko z tego wyjdziecie!

Dziekuje bardzo za wszystkie linki- z wynikow okazalo sie ze wszystko ok poza tym ze Jasiek ma za duzo plytek krwi i leukocytow.
Kasiu-bardzo podziwiamy i Ciebie i Piotrusia i trzymamy za Was kciuki

reklama
Do góry