reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No to swietnie.Niektorzy mi mowia zeby sobie zatrzymala ciuszki na nastepne dzidzi ale ja stwierdzilam ze sobie kupie nowe bo moda sie zmienia a po drugie nie ma to jak zakupki prawda?no i moze bede miala kiedys dziewczynke? :)

reklama
oj dziewczyny ja nie mam czasu na BB bo ciągle sprzątam ten syf remontowy, tylko to jakaś syzyfowa praca, bo co sprzątnę to znów wszędzie mam ten cholerny biały pył...oby do środy, to jak na razie ostatni dzień - no zobaczymy...
ja jestem podłamana - wczoraj dzwoniłam do dziekanatu by wrócić na studia po dziekance i okazuje się że weszły jakieś nowe przepisy i coś tam i mam ok. 10 dodatkowych przedmiotów różnic programowych :( :( :( :( nie wiem co robić czy próbować czy brać papiery i iść na inną uczelnię, ale to zamknięte koło bo tam pewnie też będę miała jakieś różnice do zaliczenia. Oj nie wiem już... sprawę komplikuje fakt że to trzeci rok z licencjatem a ja totalnnie z pracą w lesie jestem.

Wszystkiego najlepszego dla Amelki, Antosia i Agatki

inkaa poradzisz sobie tyle przeszłaś, po remoncie może będzie Ci łatwiej i nadrobisz wszystko w końcu mądra dziewczyna jesteś :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

cześć LASECZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!
bardzoooooooooooooooo się za Wami stęskniłam niestety nie mam w mieszkaniu internetu teraz wpadam przelotem

u Nas oki

Oluś ma 80 cm i waży 9,5 kg ;D

skończył 6 września pół roku (staruszek ::))

a nasza Agatka dzisiaj pol roku konczy, pkt. 9 bylo wielkie swietowanie czyli sciskanie!!! ;-) nie moge uwierzyc ze to tak szybko mija i strasznie mi zal ze tak jest :( niedlugo trzeba bedzie zaczac myslec o Kubusiu 8) ::) ;D

agao pisze:
cześć LASECZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!
bardzoooooooooooooooo się za Wami stęskniłam niestety nie mam w mieszkaniu internetu teraz wpadam przelotem

u Nas oki

Oluś ma 80 cm i waży 9,5 kg ;D

skończył 6 września pół roku (staruszek ::))

cześć agao!!!! zaglądaj do nas częściej, bo nudno i smutno bez Ciebie, to nie to samo BB! ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry