reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Maggusia pisze:
No to swietnie.Niektorzy mi mowia zeby sobie zatrzymala ciuszki na nastepne dzidzi ale ja stwierdzilam ze sobie kupie nowe bo moda sie zmienia a po drugie nie ma to jak zakupki prawda?no i moze bede miala kiedys dziewczynke? :)
to tak samo jak mi...................mowia zostaw sobie na nastepne.........a ja mam nadzieje ze nastepne to bedzie dziewczynka:):).....chociaz szczerze mowiac to zostawilam sobie narazie kilka takich fajniejszych i drozszych,firmowych ciuszkow z Patryka...........zreszta znajac mnie to za jakis czas i tak je sprzedam ......albo wykorzystam hihi.........przeciez wszystko sie moze zdarzyc ;D ;D ;D

reklama
a bartus i ja składamy gorace zyczenia wszystkim dzieciaczkom które obchodzily swoje swieto wczoraj i przedwczoraj a dzisiaj przesylamy buziaki dla
Amelki i Martynki!!!

och a ja dzis musze leciec do wydzialu oswiaty a jutro do PCPR brrr juz mnie trzesia bo w tym centrum to takie babsztyle sa.... >:(
ale nie nastawiam sie... musi byc sobrze prawda?? szybko, gladko pojdzie... :)
och, juz wriuje
jeszcze teraz rodzice remont w domu zaczeli...sajgon totalny, nie ma sie gdzie ruszyc i tak sobie koczujemy :) oczywiscie oni sami nie dadza rady wiec trzeba bedzie im pomoc...i jak tu sie na tym licencjacie skupic ???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry