reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
dziewczyny czy któraś z Was kup[uje szczepionki skojarzone? Bo ja do tej pory kupowałam hib i kosztowała ok.120 zł. A teraz teściowa wykupiła mi recepte i zapłaciła 40 zł. I nie wiem czy to pomyłka czy inna szczepionka?

lolcia w karcie szczepipeń lub książeczce zdrowia masz nazwę szczepionki, którą szczepiłaś. Sprawdź to, bo może zrobili promocję i wyprzedają za bezcen ???
Ja za Infernrix IPV+Hib płacę ok. 130zł. Tzn. płaciłam, bo teraz czeka nas "tylko" żółtaczka :)

A my z Amelcią dziekujemy bardzo za życzenia i życzymy wszystkim dzieciaczkom sto lat!!! I pozdrawiamy serdecznie wszystkie mamusie.
Ja nie często udzielam się na forum ale czytam Was codziennie, faktycznie to nałóg :laugh:

Nastka a może pokazesz nam Amelkę na wątku zdjęciwym ?? :)

mój M tez przeziębiony na calego, a ja siedzę wyubierana po szyje i trzęse się z zimna.........

lolcia dziękujemy za buziaki :)
mam nadzieje że dzisiejsza noc bedzie troche lepsza ::)

czytalyście już informacje o tym żę forum będzie nieczynne!
od nocy 15 do 17 września

przymusowy odpoczynek od BB ;D
szkoda,
będę się juz musiała 15-stego z Wami pożegnać
bo 18 rankiem wyjeżdżam ::)

Tak zauważyłam już info o przymusowej przerwie.

Ja się własnie mega wkurzyłam mianowicie: wczoraj pierwszy raz w życiu zakupiłam na allegro perfumki dostałam maila z potwierdzeniem a dzisiaj patrzę że aukcja została anulowana. Wściekłam się, mało tego teraz się boję , przecież podane są moje dane. wrrrrrrr.......... :) :) :) :) w tym kraju to wszystko jest tak oszukańcze że brak mi słów. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Napisłam maila do obsługi klienta i czekam na odpowiedź).

reklama
Do góry