reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
czesc laseczki. Juz nawet nie pamietam kiedy ostatnio bylam na forum. Zauwazylam tez ze doszlo do naszego grona sporo nowych mamus. Fajnie.

Siedze wlasnie w pracy, pacjent mi sie spoznia juz pol godziny i wlasnie w zadzwonil ze bedzie za 20 min. W sumie prawie godzina spoznienia. Cholerka nie wyjde dzis o czasie. A dzis jestem w dalszym biurze i do domu mam 60km:confused:
Caly czas mam niedosyt Patryka. Widze go bardzo malo bo z pracy wracam po 17tej. Najgorsze ze on sie tak bardzo zmienia, ze nie jestem juz na biezaco z jego upodobaniami.

Pozdrowienia

jeżeli jest jeszcze ktoś (przez zmiany - mam małe praki w privach) kto chciałby mieć doste do zdjęć i jest z nami już jakiś czas to proszę o kontakt na priwv.

przepraszam ze to tak długo teraz trwa.

kati: nie martw sie. jako matka zawsze bedziesz wiedziala co chce twoj synek! jestem tego pewna! a gdzie ty kochana pracujesz? oto obiecany "przepis" Podpis pod awatarkiem mozesz sama sobie zmienic.Wystarczy wejsc w Edytuj Profil-Informacje opcjonalne:Zresetowac aktualny status(odznaczyc ptaszka )I wpisac wlasny status uzytkownika. maga86: wiesz zanim pojawia sie zabki malutka moze cierpiec. moze to potrwac nawet miesiac, skoro jeszcze nic nie widac to uzbroj sie w cierpliwosc (bo tylko to zostaje), ja juz powoli sie przyzwyczajam do tej okropnej sytuacji :) a jeszcze pisze prace lic. oj, obie jedzemy na tym samym wozku ;)

A u nas dziś wielki dzień - mamuni stuknęła 30!!! Na szczęście nie odczuwam swojego wieku, a Szymonek jeszcze bardziej mnie odmłodził! Tylko do 40 już coraz bliżej :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry