Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marysia nie widzisz widomości Aniam ponieważ ma duzy awatar, przesuń suwaczek w prawą stronę i zobaczysz jej wiadomość![]()
a ja nawet nie wpadlam na ten pomysl 

Emcia pisalam gdzies chyba w samopoczuciu ze czuje sie super bo mam bilety na sobote 7października o 15,20 lecimy do tatusia

no to super Kasiula! Bardzo sie ciesze! dawaj znac jak ci tam bedzie!! :-):-):-) Jak ty sie ze wszystkim zabierzesz??
Bardzo tanie ubranka sa w sklepie ktory nazywa sie PRIMARK tam sa rowniez ciuchy dla doroslych. Czasami jakosc jest taka sobie ale sa tez super! Drugi sklep, ktory ja uwielbiam, nieco drozszy ale warto (jakosc super) to NEXT, naprwde rewelacja - taki wybor ze nie wiadomo za co sie brac!!!
Rowniez niezly jest ADAMS. To moje 3 ulubione! I ceny wcale nie wyzsze niz w polsce a w primark na pewno nizsze (np.za paczke 7 szt. body place tam 3 euro = 12pln!!!) Rowniez w Tesco dostaniesz tanie body i pajacyki itp. A wiem, bo w Irlandii sa te same sklepy, co w Anglii. A Londyn to najlepsze miejsce pod sloncem na zakupy! (bylam kilka razy i naprawde mi sie podobal). No to tylko zostaje zyczyc powodzenia i udanego pobytu! A na pewno bedzie udany! Uwazaj na siebie i Emilcie (moja imienniczke)!

Buziaki!:-):-):-):-):-):-):-):-)