reklama

Wątek główny

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny, czy ktoras z was ma problem z ulewaniem u dzidzi? No bo ja juz sie zaczynam martwic! Ella ulewa strasznie! Po kazdym karmieniu! Ja caly czas chodze obrzygana!:baffled: Dodam, ze przybiera na wadze, wiec juz na prawde nie wiem co jest przyczyna! :confused::confused::confused:

emcia nie moge ci nic poradzic bo moja Emila ulewala ale jak byla mniajsza z 4-5 razy dziennie ja przebieralam bo cala mokra ale przeszlo teraz tylko czasem i troszke
catherinko dasz rade na pewno badzo dobrze ze sie zdecydowalas

Emcia: mój Piotrek przybiera w miarę dobrze (to znaczy tyle co musi), bardzo rzadko ulewa, za to b. często ma czkawkę oraz odbija mu się po jedzeniu aż się krzywi (chyba czuje w przełyku kwaśność)i niestety ma refluks przełykowo-żołądkowy. miał robioną ph-metrię

Witajcie
ale się pozmieniało na forum:eek:
My już po wakacjach , było super tylko to moje samopoczucie.........
mdłości, mdłości i jeszcze raz mdłości, wymioty prawie co rano, potworne bóle głowy i słabość...
troche już się oswoiłam z sytuacją
jutro mam wizyte u gina
niestety nie mam komputera bo coś padło i jest oddany do reklamacji, bo był jeszcze na gwarancji i ma to potrwać około 3 tygodnie
wściekła jestem!! teraz pisze od sąsiadów
trzymajcie się jak będe miała okazje to zaglądne
a zaległości chyba nigdy nie nadrobie
pa

reklama
Witajcie!!!!!!! Jesteśmy znowu. Antoś już dochodzi do siebie, ale do tego poniedziałku ma przyjmować antybiotyk (Zinnat). W piętek byliśmy u lekarki i powiedziała że już jest dobrze. A było ciężko zapalenie gardła i goraczka ponad 39 stopni - trzymała małego przez 4 dni.

Dziękujemy wszystkim ciociom za życzenia zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

w pracy mam zachrzan we wtorek inauguracja roku akadem. ja już nie mam siły. Do tego jeszcze w 8.10 mamy chrzciny. Ubranko mamy . jeszcze tylko akcesoria chrzcielne i zaświadczenia od chrzesnych. Dzisiaj idę zatwierdzić menu w restauracji (to będzie obiad na 12 osób). Ogólnie dużo się dzieje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry